Together for Sustainability Hero Banner mp compatible 1200x400
.

'Sammen med vores kunder og partnere redefinerer vi energilandskabet for skibe, øger skibseffektivitet og reducerer miljøpåvirkning for dermed at skabe en mere bæredygtig verden.''

Sejler forrest mod en bedre fremtid

I Alfa Laval er bæredygtighed kernen i vores forretning, der tjener som det vejledende princip, som former enhver beslutning vi tager. 

Vi tilbyder løsninger og tjenester, der gør vores kunder i stand til at reducere CO2-udledning, spare energi og opfylde miljømæssige love. Vores løsninger faciliterer indførelsen af brændstoffer med lav og nul CO2-udledning, og støtter overgangen til nul-CO2-udledningsteknologier og intelligent drift.

.

Bæredygtige løsninger

Vi kombinerer vores ekspertise inden for separation, varmeoverførsel og væskehåndtering med indførelse af nye teknologier og brændstoffer for at levere bæredygtige løsninger inden for fire væsentlige områder: energieffektivitet, ren energi, vandhåndtering og cirkulæritet. Vores løsninger hjælper med at sikre overholdelse af havmiljølovgivning og understøtter skiftet til nye brændstoffer og teknologier.

Sustainable Solutions white background 640x360

Energieffektivitet

Energy Efficiency 1 640x360.jpg

Vi leverer en bred vifte af energieffektivt marineudstyr til kritiske operationer ombord. Vores energibesparende enheder og digitale løsninger hjælper vores kunder med at spare brændstof og optimere skibsdriften. Få mere at vide om, hvordan Alfa Laval kan støtte dig i at forbedre dit fartøjs energieffektivitet.

Ren energi

Clean Energy 3 640x360.jpg

Undrer du dig over, hvordan man kan opfylde målene for CO2-neutralitet inden 2050? Opdag, hvordan du gør denne rejse mulig med vores løsninger, der understøtter alternative brændstoffer såsom methanol og ammoniak og grønne teknologier såsom vinddrift, brændselsceller og meget mere.

Vand

Water 1 640x360 unveiling.jpg

Overhold reglerne for lænsevand og ballastvand, så I kan fortsætte med at sejle rundt i verden uden stress med vores vandløsninger. Opdag, hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at rense vandet for snavset olie og andre uønskede stoffer, inden det hældes overbord. 

Cirkularitet

Circularity 2 640x360 unveiling 2.jpg

Alfa Laval tror på at understøtte en cirkulær økonomi med sine operationer, produkter og tjenester. Få mere at vide om, hvordan Alfa Laval forestiller sig og bidrager til at opbygge en cirkulær verden med sine produkter og tjenester.

Udforsk det seneste

maersk-vessel_640x360.jpg

Alfa Laval-teknologi på Mærsks banebrydende methanol-drevne containerskib

OceanGlide_Ocean_Fluidic air lubrication system_640x360_v2.jpg

Air lubrication system - OceanGlide for at spare brændstof og reducere CO2 emissioner

Methanol-as-fuel_beta-640x360.jpg

Marineudstyr og -løsninger til metanol som brændstof.

Aqua-Blue-E2_beta-640x360.jpg

AQUA Blue E2- ferskvandsgenerator med fordoblet effektivitet

Biofuel ready 640x360.jpg

Alfa Laval introducerer marineindustriens første biobrændstof-klare separatorer

.

Grøn rejse mod bæredygtighed

I et århundrede har Alfa Laval været kendt for energieffektivitet, produktkvalitet, ydeevne og bæredygtighed. I 2004 introducerede vi 'Pure Thinking' miljøvenlige marineprodukter, og i 2014 indviede vi Alfa Laval Test & Training Centre, der fungerer som omdrejningspunktet for al vores innovation, hvilket yderligere driver vores forpligtelse til bæredygtighed. I dag fremmer vi gennem partnerskaber og samarbejder innovation for en kulstoffri fremtid. Vi tilbyder forskellige muligheder for at støtte kunderne på deres bæredygtige rejser med deres valgte brændstof eller teknologi.

Green Journey green

Samarbejder, der bidrager til at skabe vores fremtid

Presentation1_03.png Presentation1_05.png Presentation1_07.png Presentation1_09.png
Samarbejde er vores nøgle til at fremskynde rejsen mod en kulstoffri fremtid. Vi samarbejder med fremtrædende marineaktører for at udvide vores bæredygtige portefølje og levere dekarboniseringsløsninger til vores kunder. Gennem forskningssamarbejde og fælles udvikling bygger vi nye løsninger og teknologier, der optimerer skibsdriften og transformerer havenergilandskabet.
Collaboration for the future grey 640x360
.

CO2-neutralitet gennem samarbejde

Alfa Laval har længe haft et stærkt fokus på at reducere vores CO2-aftryk, og dette er nu en hjørnesten i vores bæredygtighedsstrategi.

carbon neutral 2030

Bæredygtighed er kernen i Alfa Lavals formål og strategi, der driver virksomheden hen imod udvikling af ansvarlig forretningspraksis. Udforsk, hvordan Alfa Lavals bæredygtighedsstrategi og -initiativer bidrager til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Alfa Laval bæredygtighed

Sustainability_banner_200x400.jpg