PureFerm-hero-banner1920x480

Lad os arbejde sammen om fremtidens høst

Separationsekspertise for den næste generation af mad

Verdens voksende befolkning fortjener nærende og velsmagende mad med et mere bæredygtigt miljøaftryk. Fødevarelandskabet ændrer sig via banebrydende forskning og avanceret teknologi. Alfa Laval yder uovertruffen separationsekspertise til denne transformation: Næste generations fødevareprocesser, f.eks. cellulært landbrug, får tilført skalerbarhed, rentabilitet og ressourceeffektivitet.

Din kompetente separationspartner i fødevarerevolutionen

I årtier har vi fornyet og forbedret separationsmetoder til fermenterede fødevarer og bioteknologiske produkter. Vi ved, hvordan vi får mest muligt ud af enhver kultur, uanset hvor delikat den er. Med Alfa Laval som partner får du vejledning og ekspertise, når du skaber og kører omkostningseffektive processer til cellulært landbrug. Vi støtter dig fra pilottest til produktion i stor skala af fremtidens velsmagende, nærende og bæredygtige fødevarer.

Hundrede års erfaring med cellehøst

Fra starten med gærhøst i slutningen af det 19. århundrede har Alfa Laval udviklet stadig mere avancerede løsninger til cellekulturseparation. I dag er vi på forkant med separation inden for bioteknologi og cellulært landbrug.

En pålidelig partner inden for cellulært landbrug

Alfa Laval giver effektiv separation af de sværeste cellekulturer – sammen med ekspertise og teknologi til sikker og smidig opskalering.

Hvad gør Alfa Laval speciel?

Hermetic Design og Bactofuge er to teknologier, der er ideelle til cellulært landbrug. Du finder dem kun i Alfa Laval-separatorer.

Løsning af dine udfordringer på tværs af grænser

Alfa Laval kan trække på et globalt fodaftryk og dygtige lokale teams for at sikre, at din separationsløsning bliver grundigt testet og valideret, før du investerer i den.

Opfyldelse af dine udviklings- og produktionsmål

Alfa Laval leverer højeffektive cellekulturseparatorer til testlaboratorier, pilotprojekter og produktionsfaciliteter i stor skala. Når volumen stiger, kan du være sikker på, at separationsydelsen forbliver den samme.

Lær mere om Alfa Lavals rolle i næste generations mad

Tjek, hvad Alfa Laval kan tilbyde inden for proteinforarbejdning, herunder næste generations fødevareprocesser, f.eks. plantebaseret protein, insektprotein og cellulært landbrug.

testing capabilities block 2

Klar til lancering?

Er du etableret inden for fermenteret mad eller biofarma og ønsker du at føre din ekspertise til næste generations fødevaremarked? Bevæg dig hurtigt med kvalitetssikringen for Alfa Laval-separatorer, vores knowhow og kompetent service. Sammen kan vi hurtigere få dit produkt på markedet.

testing capabilities block 3

Enestående biomasseseparation med Bactofuge og Hermetic Design

Efter test af adskillige separationsteknologier fandt BASF, at kun Bactofuge med sit høje separationsområde og høje G-kræfter kunne imødekomme deres udfordrende krav.

Test, vurdér og opskaler din næste separationsløsning

Uanset om du opgraderer din produktionslinje eller kører et proof of concept, hjælper Alfa Laval dig med at vælge den rette separatorløsning til dine behov. Du skal blot kontakte os for at aftale et møde og en prøvetid på et af vores testcentre eller for at leje en enhed til test på stedet.

Lær mere

Testing separation solutions

Alfa Laval-separatorer til cellulært landbrug

Vi leverer højeffektive separationsløsninger til en bred vifte af næste generations fødevareprocesser såsom biomasse- eller præcisionsfermentering og celledyrket kød. Du kan stole på, at Alfa Laval yder rentabel høst og rensning i enhver skala med det lavest mulige driftsomkostninger og miljøaftryk. Sammen sikrer vi, at din løsning passer perfekt til din proces.

Alfa Laval PureFerm-separatorer omfatter vores unikke Bactofuge-teknologi til kontinuerlig udledning af faste stoffer samt Hermetic Design med eMotion som tilvalg. Det gør dem ideelle til høst af højkoncentrerede cellekulturer, og samtidig bruger de mindre energi end andre separatorer på markedet.

Kontakt os

 

用于细胞农业过程的纯气分离器

Alfa Laval: Innovatoren af separatorer

Den næste generations teknologi, der kun findes i Alfa Laval-separatorer, repræsenterer mere end 130 års innovation. Hver af vores unikke løsninger er elegant udformet for at hjælpe med at maksimere effektivitet og bæredygtighed i din separationsproces.

Separator Innovator 640x360

Service, der engagerer sig i din succes

Oppetid, ydeevne og lave vedligeholdelsesomkostninger er afgørende for en vellykket føde- og drikkevareproduktion. Med Alfa Laval som servicepartner har du den support, der skal bruges for at sikre, at dit udstyr altid udnytter sit fulde potentiale med minimal nedetid.

service shirt 640x360