Lægemiddelproduktion

Det kræver banebrydende teknologier at få et lægemiddel på markedet. For at hjælpe lægemiddelproducenter med at få succes er Alfa Laval leveringsdygtige i et bredt udvalg af gennemprøvede komponenter og systemer. Dette omfatter væskehåndteringskomponenter, separationssystemer og varmevekslere.

Pharmaceutical 640x360

Rendyrket ydeevne i medicinalindustrien

  • Omkostningseffektiv drift
  • Mere driftstid og bedre udbytte i samspil med det højeste hygiejneniveau
  • Beskytter produktegenskaber og kvalitet med ensartethed i batch og i batch-til-batch.
  • Skabt til problemfri idriftsættelse, kvalificering og validering
  • Overholder relevante standarder
Vores udstyr og mangfoldigheden i vores globale netværk af salgs- og servicerepræsentanter gør det muligt for os at levere bæredygtige løsninger, der opfylder de højeste krav. Vi stræber efter at forbedre kundernes konkurrenceevne gennem bedre driftseffektivitet og slutprodukter af høj kvalitet, der er understøttet af teknisk erfaring, applikationskendskab, tilpasset installation og fuld valideringssupport.
.

 

Alfa Laval - Din partner i Pharma & Biotech

Hos Alfa Laval tror vi på det gode i at skabe bedre hverdagsforhold for pharma- & biotech-industrien, så vi sammen kan hjælpe endnu flere mennesker mod et sundere og bedre liv. Se denne video for at få mere at vide om, hvordan Alfa Laval kan bidrage til dine farmaceutiske og bioteknologiske processer.Den rigtige varmeveksler til anvendelse inden for lægemiddelindustrien

Opvarmnings-, køle- og kondenserende applikationer spiller en afgørende rolle i mange farmaceutiske processer. Den rette teknologi kan have stor indflydelse på både patientsikkerheden og din bundlinje. Alfa Laval har en komplet portefølje af varmevekslere, som er baseret på flere årtiers erfaring i at betjene lægemiddelindustrien og designet til at imødekomme nutidens krav.

hex pharma vignette production640x360
.

Fremhævede teknologier

.

Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte dit lokale salgskontor eller udfylde denne formular.

Er din forespørgsel knyttet til:

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Alfa Laval-pumper til medicinalindustrien

Se videoen for at få en introduktion til Alfa Lavals portefølje af centrifugale pumper og loberotorpumper til medicinalindustrien. 

Nye muligheder med en kompakt kondensator

Alfa Laval Compabloc har et innovativt design, der kan sætte skub i procesøkonomien på blot en femtedel af pladsen.

Alfa Laval Tri-clover rør og fittings

Vidste du, at 90 % af produktets kontaktflader i et typisk farmaceutisk system består af rør og fittings? I denne video kan du få mere at vide om, hvordan vores rør og fittings kan give maksimal hygiejne.

Tanker om GMP'erne (God produktionspraksis)

Hvad er vores tanker om ydeevne, dokumentation og hygiejne i bioteknologi- og medicinalindustrien? Se videoen for at få mere at vide.

 

Alfa Lavals Pharma Academy 

- Blanding i bioreaktioner

 

Den første premium separationsløsning til single-use biofarmaforarbejdning

Mød Alfa Laval CultureOne: Effektiv og gennemprøvet klarifikation med skånsom håndtering af forskydningsfølsomt biologisk materiale, øget udbytte og forbedret proteingenvinding. Gør dig klar til at opdage nye muligheder for produktion med små batches med enestående ydeevne.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Du er måske også interesseret i ...

Biotech-virksomhed opnår næsten 100 % udbytte

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

En international bioteknologisk virksomhed var interesseret i at øge deres samlede produktion uden at tilføje tanke, og samtidig reducere antallet af tanke, de gør brug af i deres eksisterende batch-proces. De henvendte sig til Alfa Laval for en potentiel løsning.

Læs hele historien her

Tekniske artikler

360°-serviceportefølje


Alfa Lavals hygiejniske udstyr understøttes af Alfa Laval 360°-serviceporteføljen for at udvide ydeevnen. Kontakt os