Bioteknologi | Alfa Laval

Bioteknologi

Skånsomt og effektivt behandlingsudstyr, der maksimerer udbytte og minimerer driftsomkostningerne. Valg af det rigtige udstyr til dine processer er afgørende for succes og rentabilitet inden for bioproduktion. Alfa Laval har arbejdet med branchen i over 100 år. Vi er ivrige efter at blive ved med at optimere dine processer med vores omfattende sortiment af separationsløsninger, væskehåndteringskomponenter og varmevekslere.

Biotechnology 640x360

Fokus er sikker, ensartet og omkostningseffektiv produktion og bidrager samtidig til slutprodukter af høj kvalitet og højt udbytte

  • Teknisk erfaring og applikationsekspertise til optimering af dine bioprocesser
  • Skånsom produktbehandling for at sikre det højeste udbytte
  • Omkostningseffektiv drift – mindre affaldshåndtering og lavere forsyningsforbrug
  • Beskytter produktegenskaber og sikrer ensartet kvalitet
  • Omfattende sortiment af udstyr og løsninger til effektiv bioproduktion
Alfa Laval er en etableret leverandør til bioindustrien. Vi er en erfaren virksomhed og besidder et betroet brand med produkter og systemer, der er specielt designet og dokumenteret til bioteknologisk anvendelse. Mængden af mangfoldighed og viden i vores globale netværk af salgs- og servicerepræsentanter gør det muligt for os at levere tilpassede og bæredygtige løsninger for at forbedre konkurrenceevnen og sikre ensartet produktion af høj kvalitet.

Hos Alfa Laval tror vi på det gode i at skabe bedre hverdagsforhold for pharma- & biotech-industrien, så vi sammen kan hjælpe endnu flere mennesker mod et sundere og bedre liv. Se denne video for at få mere at vide om, hvordan Alfa Laval kan bidrage til dine farmaceutiske og bioteknologiske processer..

Du er måske også interesseret i ...

 

Biotech-virksomhed opnår næsten 100 % udbytte

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

En international bioteknologisk virksomhed var interesseret i at øge deres samlede produktion uden at tilføje tanke, og samtidig reducere antallet af tanke, de gør brug af i deres eksisterende batch-proces. De henvendte sig til Alfa Laval for en potentiel løsning.

Læs hele historien her

Mixer øger produktionen for biotech-selskab

Colorado Serum Mixer.jpg

Da Colorado Serum, en amerikansk biotech-virksomhed, der producerer veterinære vacciner og medicinske instrumenter, gerne ville udskifte sit bioreaktor-blandingssystem, valgte de Alfa Laval's UltraPure Magnetic Mixer. Virksomheden opnår nu en 30-50 % stigning i doseringsniveauer. 

Læs hele kundehistorien her

 

.

Fremhævede teknologier

.

Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte dit lokale salgskontor eller udfylde denne formular.

Er din forespørgsel knyttet til:

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Kundehistorie: Hør fra en af BASF's fabrikschefer

Effektiv separation af biomasse med Alfa Lavals hermetisk Bactofuge-teknologi

Alfa Laval Hermetic Design

Lær om Hermetic Design-teknologiens funktionalitet, og hvordan den giver blid produkthåndtering og maksimal produktkvalitet

Oplev Alfa Laval UltraPure

Alfa Lavals UltraPure-pumper er designet til at imødekomme kravene fra medicinal- og biotech-industrien og omfatter innovative funktioner, der kan hjælpe med at optimere produktionen.

Den første premium separationsløsning til biofarmaforarbejdning baseret på engangsbrug

Mød Alfa Laval CultureOne: effektiv, gennemprøvet klaring med skånsom håndtering af forskydningsfølsomt biologisk materiale sammen med øget udbytte og forbedret proteingenvinding. Gør dig klar til at opdage nye muligheder for produktion med små batches med enestående ydeevne.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Brochure: Udstyret til succes

Få mere at vide om alt det, du har brug for at vide for at optimere din biobaserede kemiproduktion.

biobasedchemicals brochure 640X360