Industrirelateret uddannelse

Industrirelateret uddannelse

Imødekomme kritiske industrielle udfordringer

Alfa Laval tilbyder industrirelaterede uddannelseskurser i egne systemer og udstyr til personale inden for eksempelvis bryggeri-, ethanol-, miljø-, sanitets-, marine- og dieselområdet (se eksempler på vores uddannelsestilbud herunder). Vi kan også arrangere kurser relateret til andre industrier. Send os en interessetilkendegivelse, og vi vender tilbage med henblik på yderligere drøftelse. 

Customer trainingAlfa Lavals produkter er ofte installeret i hjertet af vores kunders processer. Vores uddannelse kan give ledelsen og personalet værdifuld indsigt i imødekommelse af nogle af de kritiske udfordringer, som de fleste industrier står over for i dag. Det drejer sig om at forøge produktiviteten, spare energi og reducere miljøpåvirkningen på forskellige stadier i processerne.

Bred knowhow om anvendelsesformål

Alfa Laval er teknologisk førende inden for separation og varmeoverførsel. Vi er aktive inden for de fleste industrielle raffinerings- og renseprocesser, og vi er i besiddelse af stor viden om vores kunders anvendelsesformål inden for en bred vifte af industrier. Det er ingen tilfældighed, at vores slogan er Pure Performance – mange af vores løsninger bidrager til at skabe et renere miljø.

Interesseret i uddannelse til din virksomhed? 

Udfyld venligst formularen i nedenstående link, og vi vender tilbage med henblik på yderligere drøftelse.

Interessetilkendegivelse

Udtalelser fra kunder

Jeg vil gerne udtrykke vores påskønnelse af den interessante præsentation, der blev fremlagt på vores laboratorium under Advanced Marine and PowerGen Training. Den feedback, der kom fra både trainees og den tekniske gruppe, var meget positiv! Alle lærte en masse ved at dele vores viden om oprensning og filtrering
/Chevron
Fremragende underviser med gode færdigheder og formidlingsevne til at dele sin viden og ekspertise. Godt uddannelsesmateriale
/ExxonMobile