Opgraderinger af dekantere

Decanter upgradeAlfa Laval tilbyder opgraderinger til dekantere, der anvendes i alle procestyper. Disse opgraderinger reducerer omkostninger og formindsker miljøpåvirkningen.

Opgradering af backdrive

Giver generelt energibesparelser på mellem 15 og 20 procent, reducerer vedligeholdelsesomkostninger og optimerer styring af dekantere. Backdrive-opgraderingen reducerer derudover støjniveauer, øger responstiden ved tilførselsændringer, skærer ned på vedligeholdelsesomkostninger og kan producere en mere tør slamkage

Opgraderinger af transportør

Involverer opgradering af transportørens slidbeskyttelsesdele, f.eks. udskiftelige slidindsatser i fødezonen for at minimere vedligeholdelse og udskiftning af indsatser. Denne opgradering kan fås til dekantere fra Alfa Laval og Alfa Laval Sharples, der har mindre end 20 år på bagen.

Opgradering med Power Plate

Sænker energiforbruget med mellem 10 og 25 procent, afhængigt af dekanterens størrelse. Power Plates opsamler noget af væskeudledningshastigheden og overfører den i modsat retning af kuglerotationen. Det reducerer den samlede afløbshastighed og sænker dermed det samlede energiforbrug.

How can we help you?Kontakt os venligst ved forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt os

2Touch automation system upgrade

2Touch automation system upgradeForbedrer styring af dekantere med en ny kontrolplatform, som forøger både effektiviteten og driftshastigheden. Du kan få vist alle oplysninger om dekanterdrift ved blot at trykke på operatørkontrolskærmen to gange. Fungerer sammen med flere kommunikationsprotokoller og kan om nødvendigt fås med indbygget modem til IF-fjernovervågning.