nordic-customer-academy-hero-1920x480

Alfa Laval Nordic Academy

Kompetenceudvikling med Alfa Laval gennem webinarer, træninger og meget mere.

Gennem vores Nordic Academy kan du udvikle dine kompetencer til at betjene dit udstyr og lære om nye løsninger til at optimere dine processer. Her finder du en bred vifte af viden omkring vores forskellige produkter. Du kan også lære om branchespecifikke løsninger samt nye innovative og bæredygtige løsninger. Vi tilbyder webinarer og kurser, der afholdes enten på en af vores kontorer i Skandinavien eller online. Velkommen til Alfa Laval Nordic Academy.

alfa laval innovation centre kolding 640x360

Webinarer - Få branchespecifik indsigt

Kom og vær med når Alfa Laval afholder gratis webinarer. Vi afholder løbende webinarer inden for mange forskellige emner og industrier, og der er altid plads til alle som er interesseret! Du kan også se eller gense vores tidligere webinarer on-demand.

webinar banner 2

Kurser - Uddyb din viden hos os

Når du køber udstyr fra Alfa Laval, køber du også tryghed. Men du skal også kunne stole på, at dine egne operatører håndterer maskinerne korrekt. Derfor er kompetenceudvikling uvurderlig for din daglige drift. Vores effektive kurser giver dig en bred forståelse af, hvordan du bruger og vedligeholder Alfa Lavals produkter og systemer.

nordic-trainings-640x360

Remote Guidance oplæring

Har dine operatører brug for støtte til at bruge dine Alfa Laval-maskiner på den optimale måde? Vores fjernvejledningsteam står klar til at hjælpe dig med fjernoptimering af din maskine – både på nye maskiner og på maskiner, der allerede er i produktion. Tidsbesparende og omkostningseffektiv!

remote guidance vignette