Oplev en helt ny standard
GPHE 3 serviceability 1920x480
GPHE 3 serviceability 640x360

Forvent en ny standard for vedligeholdelse

Pakningsforsynede pladevarmevekslere er bygget i mange års sikker drift. En af ideerne bag et plade-og-ramme-design med pakninger er, at det giver mulighed for en varmeveksler, der er let at åbne og lukke. Dette er vigtigt ved inspektion og service samt for tilpasning af enheden til nye procesforhold. Men som mange selv har oplevet, er det sommetider langt fra enkelt at åbne og efterspænde. Med næste generations pakningsforsynede pladevarmevekslere har vi arbejdet for at gøre åbning og lukning af en enhed endnu nemmere. Og det er bare begyndelsen. Nye funktioner gør vedligeholdelsesrutiner som udskiftning af pakninger og håndtering af pladerne sikrere og lettere end tidligere. Resultatet er service, der går hurtigere. Det holder den tid, hvor enheden er ude af produktion, på et minimum.

Montering af Alfa Lavals pakningsforseglede pladevarmeveksler

ClipGrip™

ClipGrip™-pakninger giver god fastgørelse til pladenClipGrip™-pakninger giver fremragende fastgørelse til pladen. Ikke alene er næste generationens pakninger lettere at få til at blive på plads, de er også lettere at montere. Det unikke design forhindrer, at pladerne snoes ved lukning, og at nye pakningssæt filtres sammen. Vedligeholdelse af varmeveksleren går hurtigere, plader og pakninger holder længere, og I sparer penge.

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Johan

Se, hvordan det fungerer

T-bar roller design

Alfa Laval har erstattet den traditionelle rullefunktion, der er placeret oven på bæreskinnen, med en rulle på et T-stykke.

I næste generations pladevarmeveksler har Alfa Laval erstattet den traditionelle rullefunktion, der er placeret oven på bæreskinnen, med en rulle på et T-stykke. Trykpladerullen er monteret under bæreskinnen, hvilket reducerer varmevekslerens højde og gør vedligeholdelsen enklere og mere omkostningseffektiv. Dette design beskytter også rullen mod støv og urenheder. Det forhindrer blokering, minimerer risikoen for skader på rammen og sikrer let åbning og lukning af enheden, når det er nødvendigt.

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Sven

Se, hvordan det fungerer

Bearing Boxes

 Alfa Lavals store og mellemstore pakningsforseglede pladevarmevekslere bruger spændebolte med kugleholdere.Alfa Lavals store og mellemstore pakningsforsynede pladevarmevekslere anvender spændebolte med Bearing Boxes for at reducere friktionen ved åbning og lukning af enheden. Dette gør det muligt for en enkelt person let og sikkert at betjene varmeveksleren uden brug af specialværktøj. Bearing Boxes giver således betydelige fordele i forhold til andre løsninger med en simpel møtrik og skive, hvor vedligeholdelse er besværlig, tidskrævende og potentielt farlig.

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Göran

Se hvordan det virker