2017-10-02 Product News

Alfa Laval vil være til stede på Nor-Shipping 2017 med løsninger til en industri under forandring

Nor-Shipping – det førende internationale forum for Nordeuropas maritime industri – finder sted i Oslo fra d. 30. maj til d. 2. juni. Besøgende i Hal E vil finde Alfa Lavals løsninger til en industri under hurtig forandring, herunder tilbud på løsninger inden for behandling af ballastvand og rensning af udstødningsgas, der er helt på forkant med de nyeste udviklinger.

Alfa Laval kan fejre 100 års servicering af den maritime industri, og samtidig udstiller virksomheden endnu engang på Nor-Shipping. På dette års Alfa Laval-stand, vil man finde løsninger, der hjælper skibsredere og -operatører med at leve op til skiftende lovkrav, en højere grad af diversificering inden for brændstoffer samt udfordrende driftsforhold. De mest fremtrædende løsninger er måske Alfa Laval PureSOx, der er 100 % forberedt til at overholde de globale krav til svovlreduktion, og Alfa Laval PureBallast, der nu er typegodkendt af U.S. Coast Guard og IMO (FNs internationale søfartsorganisation).

Med udgangspunkt i den stigende betydning af gas som både brændstof og last – vil man på Alfa Laval standen også finde Alfa Laval DuroShell, Alfa Lavals specialdesignede plade- og rørvarmeveksler, samt Alfa Lavals Smit inertgas-systemer. Men der vil også være innovative løsninger til de mere traditionelle brændstoffer, såsom Alfa Laval 290-filterserien, Alfa Laval FlowSync-flowoptimeringssystemet og Vertical Driving Device (VDD) til separatorer, der nu tilbyder service via udskiftning. Service vil også være i fokus i forbindelse med præsentationen af Alfa Laval Aalborg-emergency kit'et til kedler, der vil blive vist på standen sammen med en Alfa Laval Aalborg OL-kedel i fuld størrelse. 

Og standens gæster vil også kunne opleve mere end blot produkter. Ved hjælp af et par VR-briller vil gæsterne kunne udforske det nyligt udvidede Alfa Laval Test & Training Centre i virtual reality. Og for at fejre at der nu er gået 100 år siden den første maritime kunde installerede en Alfa Laval-separator, vil der være en social event med champagne hver eftermiddag. Som altid vil Alfa Laval-eksperter stå til rådighed under hele begivenheden  – klar til at diskutere de nyeste udviklinger. 

Alfa Lavals stand på Nor-Shipping findes i Hal E, stand 02-21. Du kan finde flere oplysninger på www.alfalaval.com/nor-shipping-2017

 Hvis du vil vide mere om Alfa Lavals løsninger og tilgang til den maritime industris udfordringer, er du velkommen til at besøge: www.alfalaval.dk/marine

 

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Ulla Risberg
Communication Project Manager
Alfa Laval Nordic AB
Telefon: +46 8 530 656 00
E-mail: ulla.risberg@alfalaval.com

Anne Henningsen
Marketing Communications Manager, Business Unit Boiler & Gas Systems
Alfa Laval Marine Division
Alfa Laval Aalborg A/S
Telefon: +45 2492 8610
E-mail: anne.henningsen@alfalaval.com

Camilla Wallin
Marketing Communications Manager, Business Unit Marine Separation & Heat Transfer
Alfa Laval Tumba AB
Telefon: +46 8 530 653 58
E-post: Camilla.wallin@alfalaval.com 

Tags

Alle
Nor-Shipping2017 640x360

Relateret indhold: