Alfa Laval - Nordic events

Mød os til disse events

Kunne du tænke dig at møde os, og er du nysgerrig på, om vi deltager i en begivenhed, som du også deltager i? Her finder du en liste over kommende begivenheder, som vi deltager i. Læs her om hvad vi vil præsentere, hvor du kan finde os, og hvordan du kan booke tid til at tale med os.

Vi glæder os til at se dig.

event web 1 blurred

Kommende events

Nor-Shipping 2022

Mød os til Nor-Shipping 2022 i Oslo, Norge fra den 4-7 april 2022. Udstillingen er et knudepunkt hvor marine- og havindustrier mødes for at dele deres innovationer og evner. Vi vil være til stede på stand E03-01, klare til at dele mere om vores innovative løsninger, der driver bæredygtig forandring og samtidig sikrer lønsom forretning for vores kunder.

norshipping event vignette 2

PulPaper 2022

Mød os på PulPaper, det førende internationale event for skovindustrien, i Helsinki, Finland 29-31. Marts 2022. Eventet samler branchens eksperter og fagfolk for at dele deres viden om emner som bæredygtighed og energieffektivitet. Kom og hør inspirerende præsentationer, og deltag i diskussionen om opbygning af morgendagens bioøkonomi.

Pulpaper vignette image

Nordbygg 2022

Mød os på Nordbygg i Stockholm, Sverige 26.-29. April 2022. Nordbygg er Nordeuropas største mødested for bygge- og anlægsbranchen, og det samler besøgende fra byggesektoren i Sverige, Skandinavien, de baltiske lande og resten af Europa. Mød os på vores stand for at lære mere om vores tilbud, og hvordan vi bidrager til bæredygtighed.

Nordbygg vignette image