Alfa Laval - Nordic events

Mød os til disse events

Kunne du tænke dig at møde os, og er du nysgerrig på, om vi deltager i en begivenhed, som du også deltager i? Her finder du en liste over kommende begivenheder, som vi deltager i. Læs her om hvad vi vil præsentere, hvor du kan finde os, og hvordan du kan booke tid til at tale med os.

Vi glæder os til at se dig.

event web 1 blurred

Kommende events

DanFish International 2021

Mød Alfa Laval til dette års DanFish International i Aalborg, som løber af stablen d. 13-15. oktober, 2021. Find os på stand E510, hvor vi vil være klar til at tale udstyr, og muligheder indenfor dit fiskefartøj eller flåde. Vi håber, at du vil komme forbi, og høre mere om hvordan vores løsninger, kan hjælpe dig med at øge ydeevne, reducere miljømæssigt aftryk og mindske dine drift -og vedligeholdelsesomkostninger på dit fiskefartøj.

Danfish vignette image 4

PulPaper 2022

Mød os på PulPaper, det førende internationale event for skovindustrien, i Helsinki, Finland 29-31. Marts 2022. Eventet samler branchens eksperter og fagfolk for at dele deres viden om emner som bæredygtighed og energieffektivitet. Kom og hør inspirerende præsentationer, og deltag i diskussionen om opbygning af morgendagens bioøkonomi.

Pulpaper vignette image

Nordbygg 2022

Mød os på Nordbygg i Stockholm, Sverige 26.-29. April 2022. Nordbygg er Nordeuropas største mødested for bygge- og anlægsbranchen, og det samler besøgende fra byggesektoren i Sverige, Skandinavien, de baltiske lande og resten af Europa. Mød os på vores stand for at lære mere om vores tilbud, og hvordan vi bidrager til bæredygtighed.

Nordbygg vignette image