Opgraderinger af brændstofledningsudstyr

Når bestemmelser og brændstoffer forandrer sig, skal dit brændstofledningsudstyr følge med. Alfa Lavals eksperter kan hjælpe dig med at opgradere individuelle brændstoflinjekomponenter som en del af forberedelsen til 2020 – eller hele din brændstofledningsproces ud fra Alfa Lavals adaptive brændstoflinjekoncept. Alfa Lavals adaptive brændstoflinje styrker motorbeskyttelsen og energieffektiviteten ved at skabe en enkelt, fleksibel proces til håndtering af forandringer og udfordringer i realtid.

Yderligere oplysninger

CFR-certificerede S-separatorer

Med ALCAP™-teknologien leverer Alfa Laval S-separatorerne konstant rensning af de mest udfordrende brændstoffer. Deres evne til at fjerne katalysatorpartikler er bekræftet gennem Certified Flow Rate (CFR)-tests i henhold til skibsfartens standard for separationsydeevnen CWA 15375.

upgrades separators640x360

Moatti-filtre på 10 mikron

Automatiske Alfa Laval Moatti-brændselsoliefiltre giver effektiv fuldstrømningsfiltrering og fjerner katalysatorpartikler ned til en størrelse på 10 mikron (μm) eller mindre. De robuste filtre lever op til dagens strengere krav til motorproducentens specifikationer og tilbyder et stærkere forsvar mod uforudsigelige brændstoffer.

upgrades fuel filter640x360

Automated Fuel Changeover System (ACS)

Alfa Lavals Automated Fuel Changeover System (ACS) er et pålideligt, fuldautomatisk system, der letter omstillingen fra et brændstof til et andet, mens brændstoffets viskositet holdes inden for de grænser, som de enkelte motorproducenter har angivet. Det giver en sikker omstillingsproces uden termiske chok eller reduktion af viskositeten.

upgrades ACS640x360

FlowSync

Alfa Lavals FlowSync synkroniserer olietilførslen til Alfa Laval-separatorer med motorbelastningen, hvilket forbedrer både motorbeskyttelsen og energieffektiviteten. Afstemningen efter motorens behov øger rententionstiden i separatorskålen og giver separatorerne de bedste mulige betingelser for at udføre deres job.

upgrades flowsync640x360

ALP three-screw pumps

ALP three-screw pumps er udviklet til laveste driftsomkostninger og højeste pålidelighed med specifikt fokus på den marine industri. ALP er det oplagte valg til håndtering af brændstof og smøreolier

ALP 0280 640x360 a

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Vi er altid klar til at tale om dine behov, hvad enten det drejer sig om specifikke Alfa Laval brændstoflinjeløsninger eller bredere strategier for håndteringen af brændstofudfordringerne i 2020 og derefter. Fortæl os, hvad der bekymrer dig, så tager vi kontakt til dig.

Oplysningerne gemmes og behandles i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik.