Petrokemiske løsninger

Petrokemiske producenter ønsker pålidelig og bæredygtig ydeevne. Med det bredeste udvalg af kompakte varmevekslere og specialiserede rørvarmevekslere leverer Alfa Laval omkostningseffektiv energigenvinding. Men det er ikke det hele. Med den rette løsning kan du optimere arbejdet med opvarmning, afkøling, kondensering og fordampning. Dette øger rentabiliteten og reducerer samtidigt omkostningerne, pladsbehovet og emissionen.

petrochemical main products image 640x360

Vores "bestsellere"

Compabloc_640x360.jpg

Compabloc

Den helsvejsede og fuldt tilgængelige Compabloc kan klare hårde opgaver, der kræver høje tryk og temperaturer. Den kan endda klare de mest aggressive indløbsmedier og stadig sikre hurtig og nem rengøring eller inspektion. Dens fleksible tilslutningsstørrelse og placering kan håndtere asymmetriske strømme og arbejde i kombination med en kort pladekonstruktion, hvilket gør den til den perfekte løsning til kondensering og fordampning.

 

Mere om produktet

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Punktsvejsede pladevarmevekslere med pakningsmontering

Alfa Laval tilbyder en komplet serie af pladevarmevekslere med pakningsmontering i mange forskellige former og størrelser. Det gør det muligt at skræddersy den enkelte løsning, så den passer til enhver opgave. Alle modeller kan nemt justeres, så de passer til nye forhold ved at fjerne eller tilføje plader til den valgte pladepakke. Men det er ikke det hele. De forenklede demonterings- og rengøringsprocedurer gør disse varmevekslere meget lette at vedligeholde. Du skal blot vælge den punktsvejsede løsning for at kunne håndtere aggressive medier på den ene side.

Mere om produktet

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Svejsede spiralvarmevekslere

Spiralvarmeveksleren er vores største problemløser. Med sin enkeltkanalsopsætning er denne varmeveksler selvrensende og kan håndtere væsker med høj viskositet. Dette design er lettilgængeligt for vedligeholdelse, hvilket gør det til den perfekte løsning til at sikre lave driftsomkostninger og optimeret oppetid for anlægget. Dette giver også en fremragende kondensator, som kan udnytte det laveste mulige trykfald. Den kan tilmed topmonteres for at reducere installationsomkostningerne yderligere.

Mere om produktet

Andre løsninger

Luftvarmevekslere

Pladevarmevekslere

Rørvarmevekslere

Separation

Andre produkter