.
heating-and-cooling-hub-why-alfa-laval-1500

Din partner inden for opvarmning og afkøling.

Fordelene ved at arbejde med Alfa Laval

.

Hvorfor Alfa Laval

Alfa Laval har mere end 80 års erfaring inden for varmeoverførsel, og ved hvad der kræves for at levere højtydende løsninger til ethvert formål. Vores eksperter arbejder konstant på at finde nye metoder til at gøre dit udstyr mere pålideligt, mere effektivt og enklere at betjene og vedligeholde. Derfor kan du stole på løsninger, der er klar til dagens udfordringer såvel som morgendagens krav. 

Men udstyret er bare begyndelsen. Når du vælger Alfa Laval, vælger du en engageret partner, som vil være tilgængelig for dig på hvert trin af vejen. Takket være vores globale supportnetværk kan vi hjælpe med enhver teknisk udfordring, hvor som helst i verden. Fra salg til levering, ibrugtagning til service og reservedele, er den ekspertise og support, du har brug for, altid lige ved hånden.

ur experts continuously strive to find new ways of making your equipment more reliable, more efficient, and simpler to operate and maintain

Loddede pladevarmevekslere og pladevarmevekslere af fusionssvejsningstypen

Alt hvad du behøver for at imødekomme dine udfordringer i dag – og i morgen

Dette er nogle af de mange unikke fordele, du kan forvente, når du vælger at være partner med Alfa Laval.

CB series brazed plate heat exchanger

PressureSecurePressureSecure

Uovertruffen styrke til krævende opgaver

Vores innovative pladedesign understøtter stort set alle anlæg, der opererer med høj temperatur og højt tryk. Enheder kan køre ved hjælp af tyndere og færre plader, hvilket betyder mindre forbrug af råmaterialer, lavere energiforbrug, reduceret kølemiddelpåfyldning og længere levetid for udstyret.

ValuePlusValuePlus

Totalsupport – med værdiskabende valgmuligheder, der passer til dine behov

Få adgang til en bred vifte af værktøjer samt Alfa Lavals anlægs- og produkteksperter. ValuePlus-supporten omfatter al dokumentation, godkendelser og certificeringer ud over et stadigt voksende udvalg af tilbehør. I kraft af Alfa Lavals ekspertise inden for prototyper og testning samt vores omfattende produktionskapacitet kan du altid forvente hurtig levering og fuld overholdelse af bestemmelser.

REFutureREFuture

En fremtidssikret investering i morgendagens kølemidler 

Som en innovativ motivator i udviklingen af løsninger til naturlige kølemidler, har Alfa Laval mange års erfaring med produkter, der gør det muligt at bruge moderne materialer og miljøbevidste kølemidler (lav GWP), så du lettere kan opfylde dine mål for bæredygtighed og de gældende lovkrav.

FlexFlowFlexFlow™

Overlegen varmeevne

Alfa Lavals patenterede asymmetriske pladeudformning er en af mange unikke innovationer, der giver bedre varmeffektivitet i kraft af optimeret trykfald og øget turbulens. Ud over at sænke energiforbruget betyder det, at forbruget af kølemidler og råmaterialer også kan reduceres.

DynaStaticDynaStatic™

Fleksibel kølemiddeldistribution

Denne banebrydende produktionsmetode gør det muligt at skræddersy placeringen, størrelsen og antallet af indløb, så de passer til dit specifikke anvendelsesformål og sikrer det optimale kølemiddeldistributionssystem til dine produkter. Resultatet er øget effektivitet med fleksibiliteten til at bruge mere miljøbevidste kølemidler.

AlfaNovaAlfaNova®

100 % rustfrit stål

AlfaNova® er bygget af 100 % rustfrit stål og er den løsning, som Alfa Laval tilbyder, når anlægget anvender medier, der ikke er kompatible med de traditionelle materialer til varmevekslere. Ikke kun er det avancerede design optimeret til brug sammen med naturlige kølemidler, det er også fuldstændig genanvendeligt.

IceSafeIceSafe

Kontrolleret, ikke-destruktiv frysning

Til formål, der kræver det, kan vi levere pladevarmevekslere, der er designet til at tillade dannelse af iskrystaller under bestemte driftsforhold, men væk fra anlæggets følsomme områder. Dette sikrer både pålidelig ydeevne og lang levetid.


Plade- og rammevarmevekslere af pakningstypen

Banebrydende innovation inden for opvarmning og afkøling

Mange års forskning og testning har resulteret i verdens mest moderne pladevarmevekslere til opvarmning og afkøling. Med de mange funktioner, der er unikke for Alfa Laval, giver disse designs øget effektivitet, pålidelighed og brugervenlighed.

AlfaQ plate heat exchanger

CurveFlowCurveFlow™

Forbedret gennemløb, minimeret forurening

CurveFlow™-distributionsområdet optimerer mediets gennemløb og forbedrer dermed udnyttelsen af hele pladeoverfladen. Forbedring af gennemløbet med en mere jævn fordeling eliminerer døde pletter giver højere varmeeffektivitet med reduceret risiko for forurening. Dette betyder dernæst energibesparelser, lavere vedligeholdelsesomkostninger og færre bekymringer om uplanlagte afbrydelser.

ClipGripClipGrip™

Perfekt forsegling og problemfri vedligeholdelse

ClipGrip™-pakninger giver overlegen fastgørelse til pladen og er lette at montere. Det unikke design forhindrer snoning af pladerne ved lukning og sammenfiltring af nye pakningssæt. Vedligeholdelsen går hurtigere, plader og pakninger holder længere, og du sparer penge som følge heraf.

Five-point alignmentFempunktsjustering

Perfekt placering sikrer total pålidelighed

Dette system sikrer perfekt pladejustering, når du lukker enheden, samtidig med at det er hurtigt og nemt at fjerne pladerne under vedligeholdelse. Fremragende pladeplacering sikrer pålidelig mekanisk ydeevne og er med til at forlænge udstyrets levetid.

OmegaPortOmegaPort™

Forbedret varmeeffektivitet

Alfa Lavals ikke-cirkulære indløb og udløb giver to måder at spare energi på: både højere varmeeffektivitet og lavere pumpeomkostninger. Det skyldes, at det øger mediets gennemløb, reducerer trykfald og optimerer udnyttelsen af pladeoverfladen.

Offset gasket groovesForskudte pakningsriller

Maksimal varmeoverførsel

En pakningsrille i et specielt zig-zag mønster leverer det største mulige varmeoverførselsområde. En bedre udnyttelse af hele pladen reducerer det antal plader, der kræves for at yde optimalt, og sikrer maksimal varmeeffektivitet med henblik på endnu større energibesparelser.

T-bar rollerT-bjælkerulle

Lavere højde og lettere vedligeholdelse

En bærende bjælke med et patenteret design beskytter rullen mod faldende støv og snavs og dermed forebygges fastklemning og risiko for skader på rammen. Det giver desuden lavere enhedshøjde og lettere åbning og lukning ved vedligeholdelse.

PowerArcPowerArc™

Den længste mulige levetid for pladen

Vores optimerede opdeling af plademønsteret sikrer en mere stiv plade, som forhindrer forlængelse af pladen og sikrer en perfekt justering. Resultatet er en mere robust og holdbar plade, som tilmed giver en mere effektiv varmeoverførsel.

Bearing BoxesLejekasser

Mere problemfri, sikker og enkel vedligeholdelse

Mange af vores store og mellemstore pladevarmevekslere anvender spændeskruer med lejekasser for at reducere friktionen ved åbning og lukning af enheden. Dette gør det let og sikkert for en person at vedligeholde varmeveksleren uden brug af specialværktøj.

Fast track hurtig-valg guide

Alfa Lavals produktguide er et brugervenligt værktøj, når du skal vælge den bedste løsning til dit formål. Den indeholder også en liste over lokale Alfa Laval-partnere, og du kan bede om et tilbud på dit valgte produkt.

product-guide-640x360-B

Konsulent? Systemintegrator?

Er du konsulent? Se her! Med årtiers erfaring inden for varmeudveksling tilbyder Alfa Laval ekspertviden til håndtering af nutidens udfordrende opgaver med opvarmning og afkøling. Find svar på komplekse spørgsmål om alt fra energieffektivitet til naturlige kølemidler sammen med nyttige værktøjer, der gør det lettere at finde den rette teknologi til dit formål.

heating cooling-hub-vignette-2021