Rengøringsservice

Forlængelse af udstyrets levetid

Renholdelse af udstyret kan være af afgørende betydning for at bevare driftsprocessernes effektivitet. Procesoverflader kan gendannes til optimal tilstand ved hjælp af vores rengøringstjenester, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og forlænger udstyrets levetid. Ved at spare på energien kan du også nedbringe dine driftsomkostninger.

Rengøringstjenester til ethvert behov

Alfa Laval tilbyder en række CIP-systemer (Cleaning-In-Place) og rengøringsmidler, der er specielt designede og udviklet til effektivt at fjerne opbygning af aflejringer fra varmeoverførsels-, separations- og ferskvandsgeneratorudstyr.

Vi anvender udelukkende omhyggeligt udviklede kemikalier, der ikke er skadelige for miljøet.

CIP-systemer (Cleaning-in-Place)

Vælg fra en bred vifte af Alfa Lavals CIP-moduler og -systemer, der er fremstillet i rustfrit stål eller polyethylen til de allermindste moduler.

Vi kan også designe CIP-systemer til meget store varmevekslere eller farlige områder, som kræver eksplosionssikkert udstyr.

Rengøringskemikalier

Med henblik på sikkert at kunne fjerne uønskede forurenende stoffer fra udstyrets overflader anbefaler Alfa Laval specialudviklede ikke-giftige rengøringsmidler med lav miljøpåvirkning. De er grundigt testet i vores eget laboratorium for at sikre, at paknings- og varmefladematerialer ikke påvirkes.

Andre kemikalier

Ud over kemiske rengøringsmidler har Alfa Laval også et sortiment af andre kemikalier til at forøge separatoreffektiviteten samt kemikalier til håndtering af drikkevand. De er specifikt udviklet til brug sammen med vores højhastighedsseparatorer og anlæg til afsaltning af vand.

Sådan fungerer det

Vores eksperter:

  • Anbefaler rensningsopløsninger afhængigt af udstyret og anvendelsen
  • Tilbyder rengøringstjenester til ikke-Alfa Laval-udstyr
  • Gennemfører rengøringstjenester ombord eller på stedet
cleaning services 640x360

How can we help you?Kontakt os venligst ved forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt os

Cleaning Services for:

Part of Alfa Laval Maintenance Services

De ti bedste tip til at holde dit Alfa Laval-udstyr i tip-top-stand