hero banner iot

Alfa Laval Innovation House, Copenhagen

Alfa Laval Innovation House, Copenhagen er grundlagt på troen, at vi opnår mere sammen. Det er stedet, hvor Alfa Laval i interaktion med startups accelererer skabelsen af nye forretningsideer igennem vidensdeling og partnerskaber. Det er et økosystem hvor synergi og innovation er i centrum, og hvor kulturen karakteriseres af nysgerrighed og ønsket om at lære og udvikle.

Alfa Laval investerer globalt ressourcer, ekspertise og sit netværk i gensidig fordelagtige partnerskaber. Vi tror på, at dette kan hjælpe til at accelererer innovation og udviklingen af vores produkter og teknologier indenfor vores nøgle forretningsområder, der dækker marine-, føde- og drikkevareindustrierne såvel som spildevand og energi.  

Alfa Laval Innovation House, Copenhagen har som formål at styre udviklingsretningen i forhold til to fyrtårne: Digitalisering og bæredygtighed. Dermed lever vi op til vores overordnede vision om at skabe bedre hverdagsbetingelser for mennesker. Alfa Laval er fokuseret på at spare energi og beskytte miljøet ved at optimere vores egne og vores kunders brug af naturens ressourcer.

Vi er verdensledende indenfor tre nøgleteknologier: Varmeoverførsel, separation og væskehåndtering. Med mere end 2.500 patenter yder vi globale løsninger på områder, der er vitale for samfundet både i dag og i fremtiden.

alfa laval innovation house flag promotion 640 360

Vil du vide mere?

Alfa Laval Innovation House, Copenhagen er lokaliseret i Søborg  og er del af:

Alfa Laval Copenhagen A/S

Maskinvej 5

2860 Søborg

Tlf. +45 39 53 60 00