Den rette service til dit petrokemiske anlæg

Med det bredeste udvalg af løsninger til den petrokemiske industri på markedet kan Alfa Lavals produkter anvendes i både produktions- og forsyningsanlæg, som understøtter kunderne på deres rejse mod CO2-neutralitet i 2050. Når du indgår partnerskab med vores globale serviceorganisation, ved du, at din produktion er optimeret med hensyn til energieffektivitet og ydeevne og giver et reduceret tidsforbrug, færre omkostninger og vigtigst af alt lavere CO2-emission.

Service 640x360

        

Find den tjeneste, du har brug for til dit petrokemiske anlæg

Fast track 640x360.jpg

Pladevarmevekslere af pakningstypen

Vidste du, at effektive varmevekslere styrker sikkerheden og kvaliteten af din proces? De påvirker også forbruget af og omkostningerne til energi. Med regelmæssig vedligeholdelse kan du bevare ydeevnen og sikre en problemfri og forudsigelig drift. Så hvis du ønsker at fremtidssikre din proces, kan du finde svarene i vores online fejlfinding.

 

Gå til vores servicetilbud

Troubleshooting_assistance_tool_640x360.jpg

Svejsede varmevekslere

Din Alfa Laval-varmeveksler er bygget til at holde, men vidste du, at Alfa Lavals globale supportservice faktisk kan hjælpe dig med at spare energi over tid? Med støtte fra vores specialiserede serviceteknikere vil din proces være energieffektiv gennem hele produktets livscyklus, hvilket sikrer høj oppetid og beskytter planeten på samme tid.

 

Gå til vores servicetilbud

separator_training_640x360.jpg

Hurtige separatorer

Alfa Laval tilbyder en bred vifte af service, der kan optimere dit separationssystem gennem hele dets livscyklus. Dette gælder alt fra forebyggende vedligeholdelse og fejlfinding til opgraderinger, overvågningssystemer og evalueringer. Men det er ikke det hele. Vi kan uddanne dine operatører, så du får fuld kontrol over anlæggets ydeevne, og hurtigt sende dig reservedele, når det er nødvendigt. Så hvad venter du på? Opret din skræddersyede Alfa Laval-serviceaftale i dag.

 

Gå til vores servicetilbud

Service til optimering af energieffektiviteten

Med Alfa Laval som din servicepartner kan vi støtte dig i hele levetiden af dine produkter for at optimere effektiviteten af varmeoverførslen, spare energi og reducere CO2-udledning.

Cleantech-Service-hero