HVAC-køling

Planlægning af et kølesystem kan være en kompleks opgave, når man tager de mange faktorer, der er involveret i en succesfuld løsning, i betragtning. Alfa Laval leverer et komplet udvalg af varmevekslere og komponenter til køleformål i høj kvalitet og trækker på sin viden og erfaring fra adskillige gennemførte projekter i hele verden.

cooling general 640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Lær, hvordan AHRI tredjeparts ydeevne-certificering kan hjælpe dig med at nå de laveste driftsomkostninger og opnå energibesparelser med garanteret ydeevne. Webinaret afholdes på engelsk.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Komplet udvalg, pålidelig ydelse 

De fleste køleløsninger  kræver en eller flere varmevekslere. Alfa Laval designer en løsning til specifikke køleformål, der tilpasses ud fra vores komplette udvalg af varmevekslere. Vores ydelsescertificerede varmevekslere garanterer pålidelig ydelse.

Løsninger, der leverer under pres

Alfa Laval leverer løsninger til større projekter, for eksempel komfortkøling i skyskrabere. Der skal pumpes store mængder vand over store afstande ved konstant højt tryk gennem høje bygninger. Alfa Lavals komplette portefølje af køleanlæg til høje bygninger omfatter varmevekslere i en trykbrydende rolle til at beskytte kølere og airconditionenheder mod overtryk. 

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.