Fjernkøling

Ved fjernkøling anvendes en central kilde til at køle flere bygninger. Alfa Laval spiller en central rolle i denne praktiske og omkostningseffektive køleløsning. Vores varmevekslere og systemløsninger er placeret i alle bygninger i et fjernkølingsnetværk for at overføre energi fra rørsystemet til de interne systemer.

District-cooling-640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Lær, hvordan AHRI tredjeparts ydeevne-certificering kan hjælpe dig med at nå de laveste driftsomkostninger og opnå energibesparelser med garanteret ydeevne. Webinaret afholdes på engelsk.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Fordelene ved fjernkøling

Fjernkøling, som er den mest praktiske metode til at producere og distribuere køling i kommercielle applikationer, har både miljøvenlige og økonomiske fordele. Beregninger viser, at kunder, der skifter til fjernkøling, kan reducere deres driftsomkostninger med op til 45 %  sammenlignet med brug af kølere, der installeres i små, individuelle systemer, herunder betydelige besparelser på elektricitet, service og reparation.

Økonomisk, fleksibel og lydsvag køling

Alfa Lavals fjernkølingssystemer sørger for energibesparende løsninger på mange steder. Metoden med snævert temperaturspænd i Alfa Lavals  pakningsforsynede pladevarmevekslere optimerer effektiviteten, så der går mindst muligt energi tabt under varmeoverførslen.  De stille og vibrationsfrie systemer er lette at anvende for ejere af ejendomme og giver stor driftsfleksibilitet og omkostningseffektivitet, fordi hver bygning kan regulere sin egen køling til netop sine egne aktuelle behov. Fordelene for slutkunderne kan blive endnu større, hvis det kombineres med en fjernkølingsløsning fra Alfa Laval i et komplet, optimeret system som f.eks. Alfa Laval Maxi. 

Vi former fremtiden inden for HVAC

Alfa Lavals 360° Serviceportefølje

For at holde dit udstyr i perfekt driftsstand tilbyder Alfa Laval en omfattende portefølje af serviceydelser.

Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan vi kan forlænge dine produkters ydelse.