Forarbejdning af is

At udvikle stærke, effektive starterkulturer er en forudsætning for lækre og sundhedsfremmende fermenterede mejeriprodukter. Dyrkning af mælkesyrebakterier og andre kulturer kræver præcis og effektiv varmebehandling og skånsom produkthåndtering. Alfa Laval leverer innovative, markedsførende komponenter til separation, opvarmning og køling samt væskehåndtering. De kan øge effektiviteten og hygiejnen i din proces for at sikre bedre udbytte af levedygtige kulturer til brug i forskellige mejeriprodukter.

Ice-cream-processing

Optimering af hver eneste mejeriproces

Lige fra den rå mælk til det færdige mejeriprodukt er Alfa Lavals komponenter designet til at få mest muligt ud af hvert forarbejdningstrin. De hjælper med at maksimere udbytte, driftstid og produktkvalitet, samtidig med at strøm- og vandforbruget reduceres til et minimum. Gennemse vores portefølje, og find det rigtige udstyr til din proces.

Alfa Laval dairy processing