Udstyr til pilottests i plantebaseret proteinforarbejdning

 

Evnen til at udføre pålidelige tests, der præcist forudsiger fuldskala procesadfærd, er afgørende, når man optimerer eksisterende processer eller eksperimenterer med nye opskrifter og råmaterialer. 

Alfa Laval tilbyder et særligt udvalg af test- og pilotskalaudstyr, inklusive alle kernekomponenter, der kræves i planteproteinproduktion. Valget af Alfa Laval-udstyr sikrer ensartede resultater ved opskalering og minimerer risiko, tid og omkostninger under kommercialisering. 

pilot plant based
14 reliable data plant based

Få pålidelige data 

Vores kompakte plug-and-play pilot skids gør det nemt at udføre tests for at etablere proof of concept og vurdere ydeevne, hvilket gør procesoptimering og opskalering nemmere. Så uanset om du er iværksætter, et teknologicenter eller en etableret producent, har vi den perfekte løsning til dig.  

Afhængigt af dine præferencer kan du købe eller leje alt det nødvendige udstyr eller udføre alle de nødvendige tests i vores testfaciliteter.  

Vores team af applikationseksperter hjælper gerne, når du tester og udvikler nye opskrifter og processer eller optimerer eksisterende processer. 

 

Kontakt os for yderligere oplysninger

Separator-testenheder 

Vi hjælper dig med at finde de ideelle separatorer til dine processer. Vi tilbyder omfattende testmuligheder, så du kan teste vores udstyr gennem hele din udviklingsproces – fra indledende laboratorietests, via pilottests, til fuldskalaproduktion.  

Du kan udføre test på din lokation ved hjælp af udstyr fra vores udstyrspulje. Vores udstyrspulje har en bred vifte af separatormodeller, der er egnede til forskellige planteprotein-separationsopgaver, hvilket gør det nemt at teste og finde det optimale udstyr til din proces og dit råmateriale, før du investerer. 

Få mere at vide om vores separatorer

CR 250 640x360
foodec plant based

Foodec-testmoduler 

Alfa Laval Foodec's pilotdekantere er kompakte, nemme at installere og betjene og giver værdifuld indsigt, når der udvikles nye produkter, eller eksisterende processer optimeres.  

Foodec dekanter-skids fås til modeller af forskellige størrelser og kan konfigureres til at matche dine prøve- og/eller produktionskrav. Disse skids er udstyret med et avanceret kontrolsystem, der gør det nemt at justere parametre og forfine laboratorietests. Som følge heraf har det aldrig været nemmere at validere ydeevnen før opskalering til kommerciel produktion. 

Få mere at vide om Foodec-dekantere

Membran-testenheder 

Alfa Laval tilbyder fuldt integrerede membranfiltreringssystemer til R&D, opskalering og procesoptimering. Vi tilbyder enheder i størrelser, der egner sig til testkørsler i laboratorie- og pilotskala. Disse enheder gør det nemt at teste forskellige membrantyper, og du får værdifuld indsigt i den koncentration, der kan opnås, hvordan væsker med varierende viskositeter opfører sig, indikationer på tilsmudsnings- og renseegenskaber, data om renheden af ​​proteinfraktionen og det forventede udbytte. 

Med vores testenheder kan du: 

  • Få indsigt i processens langsigtede stabilitet. 
  • Modtage solide data før opskalering til kommerciel produktion. 
  • Fremstille produktprøver, der kan sendes til potentielle kunder. 

Få mere at vide om TestUnit M20    Få mere at vide om PilotUnit Multi

PilotUnit Multi transparent 640x438
evaporation system plant based

 

Fordampningstestenheder 

Kontrollér ydeevne, effektivitet og rengøringskrav direkte på stedet med et mobilt Alfa Laval pilotfordampningssystem, eller udfør test i Alfa Lavals innovations- og testcenter. Vores team af processpecialister hjælper dig med at finde den optimale løsning ud fra dine krav og driftsforhold.  

Få mere at vide om vores fordampningssystemer