Forarbejdning af fedt og olie

Alfa Laval leverer alt, hvad man behøver for at udlede olie og fedtstoffer fra enhver olieholdig afgrøde. Alfa Laval er førende i verden i det højt specialiserede felt for systemer til forarbejdning af vegetabilske og animalske fedtstoffer og olier. Vi anvender avancerede – ofte patentbeskyttede – teknologier på måder, der sætter nye standarder for hele industrien og gør det muligt at tilpasse produktionsopsætningen efter de foranderlige krav på markedet.

fat and oil processing 640x360

Forarbejdning af fedtstoffer og olier

Vi leverer løsninger til afkogning, neutralisering, afvoksning, gummitørring, blegning, fjernelse af olier med højere kogepunkt, lugtfjernelse, hydrering, afsyring og udskillelse af sæbe.

Ved at studere fordelene ved vores løsninger og udnytte vores proceskendskab styrker man sin virksomheds evne til at klare effekterne af sæsonbetonet efterspørgsel, individuelle markedsudsving og den øgede globale tilgængelighed af basale landbrugsprodukter.

Alfa Lavals fremgangsmåde giver adgang til fleksible løsninger, der giver mulighed for hurtigt, effektivt og sikkert at tilpasse produktionen til kundernes krav og specifikationer, efterhånden som de ændres og udvikles.

TocoBoost - Nominated for Danish Industry's Product Award 2015

Alfa Laval TocoBoost has been nominated for Danish Industry's Product Award 2015. A new technology that can extract valuable nutrients such as Vitamin E in the production of edible oil - nutrients that otherwise would be lost.