Ti gode råd vedrørende Alfa Laval-ventiler

Ti gode råd til at holde din Alfa Laval-ventil i tiptop-stand!

  1. Ten top tips to keep your Alfa Laval valve in tip top conditionSørg for at udføre regelmæssig service og vedligehold på dine Alfa Laval-ventiler for at de kan yde optimalt. Den mest omkostningseffektive tilgang er at følge vores enkle forebyggende vedligeholdelsesprogram, som vil forlænge dine Alfa Laval-ventilers levetid.
  2. Benyt optimal luftkvalitet til driften af ventilerne, dvs. undgå støv, vand og olie i luftsystemet, og opnå derved længere levetid og serviceintervaller for aktuatorerne.
  3. Arbejd kun inden for de temperaturområder, der er angivet i instruktionsmanualen med henblik på at sikre problemfri drift.
  4. Overhold de tekniske data under installation, drift og vedligeholdelse for at sikre korrekt drift.
  5. Kontrollér dine Alfa Laval-ventiler for lækager med regelmæssige mellemrum for at sikre, at dine processer kører effektivt.
  6. Overvåg din rengøringsproces omhyggeligt, da sammensætningen af rengøringsopløsningen kan påvirke gummipakningerne over tid.
  7. For at sikre den længst mulige levetid for gummipakningerne er det af afgørende betydning at vælge den rigtige kvalitet til den faktiske opgave.
  8. Brug altid originale reservedele fra Alfa Laval, der er udviklet med henblik på slidstyrke og høj ydelse.
  9. For produktberørte dele skal der sørges for smøring med Paraliq GTE 703 eller lignende godkendt fedt, som gør vedligeholdelsen af din Alfa Laval-ventil nemmere.
  10. Sørg for altid at have Alfa Laval-gummipakninger på lager for at undgå uplanlagt nedetid.

How can we help you?Kontakt os venligst ved forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt os