Ti gode råd vedrørende Alfa Laval-loberotorpumper

Ti gode råd til at holde dine Alfa Laval-loberotorpumpe i tiptop-stand!

  1. Ten top tips to keep your Alfa Laval rotary lobe pump in tip top conditionSørg for at foretage regelmæssig service og vedligehold for at sikre optimal ydelse.
  2. Kontrollér mekaniske tætninger og gearkassens læbetætninger for lækage, og udskift, hvis det er nødvendigt.
  3. Gearkassens oliestand skal kontrolleres med regelmæssige mellemrum og efterfyldes, når det er nødvendigt. Se manualen for en tidsplan for smøring.
  4. Når trykket i pumpens indløb og udløb skal kontrolleres, anbefales det at montere trykmålere på begge sider af pumpen, så problemer i pumpen og/eller rørsystemet kan overvåges og opdages.
  5. Overhold de tekniske data under installation, drift og vedligeholdelse, og vær særligt opmærksom på de advarsler, der er angivet i dokumentationen!
  6. Brug altid originale reservedele fra Alfa Laval, der er udviklet med henblik på slidstyrke og høj ydelse.
  7. Kontrollér, at Alfa Laval-loberotorpumpen kører i henhold til de anbefalede designparametre.
  8. Hvis designparametrene ændres, f.eks. kapacitet/tryk/ny væske, bør du tjekke med Alfa Laval-konfigurationsværktøjet eller med Alfa Laval, om pumpen fortsat er egnet til anvendelsesformålet.
  9. Planlæg forebyggende vedligehold efter 12 måneder for at undgå uplanlagt nedetid og for at maksimere produktets levetid og værdi.
  10. Se Alfa Lavals 360° Service- og vedligeholdelsesvideoer for at lære, hvordan du udfører enkel vedligehold på dine Alfa Laval-loberotorpumper.

How can we help you?Kontakt os venligst ved forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt os