Ti gode råd vedrørende Alfa Laval LKH-pumpesortimentet

Ti gode råd til at holde dine Alfa Laval LKH-pumper i tiptop-stand!

  1. Ten top tips to keep your Alfa Laval LKH pump range in tip top conditionSørg for, at der gennemføres regelmæssig service og vedligeholdelse med henblik på, at pumperne kan yde optimalt.
  2. Foretag visuel kontrol af pumpen med regelmæssige mellemrum for at sikre, at du kan afdække vedligeholdelsesbehov så tidligt, at det stadig er nemt at løse eventuelle problemer.
  3. Planlæg forebyggende vedligeholdelse efter 12 måneder for at undgå uplanlagt nedetid og for at maksimere produktets levetid og værdi.
  4. Kontrollér, at Alfa Laval LKH-pumpen kører i henhold til de anbefalede designparametre.
  5. Overhold de tekniske data under installation, drift og vedligeholdelse, og vær særligt opmærksom på de advarsler, der er angivet i dokumentationen!
  6. Kontrollér, at vandforsyningen er tilsluttet for at undgå, at akseltætningen udsættes for tørkørsel. Tørkørsel vil beskadige akseltætningen og kan føre til beskadigelse af selve pumpen.
  7. Skyl altid med rent vand efter brug af rensemidler.
  8. Hvis designparametrene ændres, f.eks. kapacitet/tryk/ny væske, bør du tjekke med Alfa Laval-konfigurationsværktøjet eller med Alfa Laval, om pumpen fortsat er egnet til anvendelsesformålet.

Sørg for altid at have et Alfa Laval-reservedelssæt på lager for at undgå uplanlagt nedetid.

Se Alfa Lavals 360° Service- og vedligeholdelsesvideoer for at lære, hvordan du udfører enkel vedligeholdelse på dine Alfa Laval LKH-pumper.

How can we help you?Kontakt os venligst ved forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt os