Sikkerhed er vores førsteprioritet

Sammen kan vi fastholde et sikkert arbejdsmiljø for dine og Alfa Lavals medarbejdere, når der udføres service på udstyr i dine lokaler. Vores højeste prioritet er, at arbejdspladsen skal være sikker; dette er et anliggende vi aldrig går på kompromis med.

Vi gør vores yderste for at forebygge ulykker, og arbejder altid i henhold til vores standarder og afprøvede rutiner for at sikre maksimal sikkerhed. Alle Alfa Lavals medarbejdere opfordres til at deltage aktivt i vores sikkerhedsarbejde, og henvende sig med forespørgsler, der kan hjælpe os med at blive bedre.

Udstyr – såsom sikre løfteanordninger og arbejdsborde, er et simpelt, men vigtigt redskab for at øge sikkerheden. Med de rigtige værktøjer og arbejdsforhold forebygger vi ikke kun skader, men vi sikrer også, at dit udstyr serviceres på den mest tidseffektive måde.

madrid service center 640x360
.

Risikovurdering af arbejdspladsen

Alfa Lavals medarbejdere skal sammen med den ansvarlige for arbejdstagernes sikkerhed på din arbejdsplads, udføre en risikovurdering, før enhver form for arbejde kan påbegyndes. Følgende skal tages i betragting i forbindelse med vurderingen:

.

Stop-Think-Act

Alfa Lavals medarbejdere arbejder ud fra en risikovurderingsmodel kaldet “Stop-Think-Act”. Inden arbejdet påbegyndes gennemgår vores personale altid “Stop-Think-Act”-metoden, som har til formål at bringe fokus på sundhed og sikkerhed for alle parter, som har del i opgaven. Alle vores medarbejdere har ret til at afvise en opgave, hvis der er usikkerhed omkring arbejdssikkerheden. De kan frasige sig opgaven, indtil sikkerheden omkring arbejdsopgaven er udbedret.

.

working-bench-640x360.jpg

Arbejdsbænk til dekantere

Arbejde i højder

Når der arbejdes i højder (> 2 m), skal der anvendes passende udstyr til at undgå fald, væltende stiger, faldende genstande osv. Denne politik skal følges på alle arbejdspladser, hvor Alfa Laval har ansatte, midlertidigt ansatte, entreprenører eller besøgende, der arbejder i høje højder (f.eks. når der udføres arbejde oven på et Alfa Laval-produkt; når et bygningstag tilgås, når der bruges stige under inspektionsformål, osv.).

Arbejdsmiljø

Det er vigtigt at have en stabil platform at arbejde fra, når der udføres service eller andre opgaver på maskinen. Op- og nedstigning af ustabile stiger med værktøj og dele, kan føre til ulykker, hvor både mennesker og udstyr kan komme til skade. Vi anbefaler at installere en stabil arbejdsplatform med en arbejdshøjde på 80 cm på samtlige maskiner for at beskytte alle, der arbejder på dem.

.

Arbejdsbord og løfteværktøj

Alfa Lavals dekanter arbejdsbord tilbyder en stabil og sikker platform til placering af dekanterkugle under service. Arbejdsbordet sikrer servicepersonalet en behagelig arbejdsstilling, og de bedste betingelser for at opnå en tidseffektiv serviceudførsel.

Vi tilbyder desuden specialdesignede løfteværktøjer, der muliggør en nem og sikker håndtering af transportør og kugler, samt servicevogne egnet til kugler.

Kontakt os. Så vil vi meget gerne være behjælpelige med at finde udstyr, der passer til dine behov, og som vil gøre serviceudførelsen på din dekanter både sikker og tideffektiv.

lifting-tools-640x360.jpg

Løfteværktøj til transportør og kugle

.

Serviceaftale

Med en Alfa Laval-serviceaftale sikrer du fremragende ydeevne og minimale samlede ejeromkostninger for dit Alfa Laval-udstyr. Serviceaftalen skræddersys efter dine behov og prioriteter, og er derfor en ideel vedligeholdelsesløsning som tilbydes direkte fra udstyrets originale producent.

Læs mere om vores serviceaftaler

.

Kontakt

Kontakt vores serviceafdeling på: partsandservice.dk@alfalaval.com