PureSOx Connect

Datadrevet service, der åbner op for nye måder at spare tid og penge på

Alfa Laval PureSOx Connect er en ophavsretligt beskyttet Alfa Laval softwareplatform. Det forbinder dit Alfa Laval PureSOx-system til tingenes internet, så du kan høste fordelene ved dynamisk big data-analyse.

Vi gør følgende

PureSOx Connect omfatter en voksende portefølje af datadrevne tjenester, der giver dig nye måder at spare tid og penge på. Platformen er baseret på to hovedkomponenter: Alfa Laval Remote Emission Monitor (ALREM) ombord på fartøjet og Alfa Lavals data-cloud.

ALREM er en enhed, der transmitterer og lagrer data, og når den synkroniseres med dit PureSOx-system, giver den fuld indsigt i dit systems aktuelle og fremtidige ydeevne. Dette sker ved, at den aktivt indsamler PureSOx-systemdata, hvorefter den sikkert kan sende dataene til viderebehandling i Alfa Laval-skyen ved hjælp af de nyeste cybersikkerhedsforanstaltninger.

PureSOx Connect forenkler grundlæggende rapporteringer om overholdelse på ethvert fartøj udstyret med ALREM. Dens reelle styrke ligger imidlertid i at anvende avanceret realtidsanalyse til de indsamlede data. På denne måde kan PureSOx Connect på sigt forudsige dit systems vedligeholdelsesbehov og endda udsende advarsler om en potentiel komponent- eller systemfejl.

Service og support 24/7

Ring til vores 24/7 hotline: +46 4636 7700 eller send en e-mail til marine.service@alfalaval.com

Fordele

 • Overholdelse kan nemt dokumenteres gennem genererede rapporter, der automatisk tilpasses den lokale lovgivning
 • Reducerede driftsomkostninger gennem systemoptimering og prognose for nødvendige korrigerende foranstaltninger
 • Minimeret risiko for pludselige reparationer og nedetid
 • Fjernadgang til systemstatus, diagnostiske data og indsigt i ydeevnen
 • Sammenligningsdata for skibe i din flåde
 • Datadrevet besparelsesrådgivning
 • Services forbedres løbende gennem selvlærende funktioner og nyudviklede prognosemodeller

Download brochure

PureSOx Connect. Datadrevet service, der åbner op for nye måder at spare tid og penge på.

PureSOx Connect download 640x360

Ydelsesomfang

PureSOx Connect er tilgængeligt som et månedsabonnement og tilbyder følgende moduler:

Overholdelse

Der er ikke længere behov for kompliceret og tidskrævende analyse af scrubber-overholdelsesdata. Overholdelsesmodulet genererer automatisk lokaliserede grafbaserede rapporter, som bekymringsfrit kan afleveres direkte til myndighederne som dokumentation for overholdelse.

Service

Når det er nødvendigt, kan PureSOx diagnostiske data indsamles, sendes eller gøres tilgængelig via fjernadgang til Alfa Lavals ingeniører, hvilket giver indsigt i dit systems status og ydeevne. Grundårsagerne til alarmer eller systemfejl kan identificeres og analyseres, hvilket potentielt giver mulighed for at løse problemet direkte.

Derudover analyserer PureSOx Connect løbende dit skrubbersystems ydeevne for at forudsige komponent- eller systemfejl, før de reelt opstår.

Sammenligningsdata

PureSOx Connect sammenligningsfunktioner gør det muligt at sammenligne de tilsluttede fartøjer i din flåde. Du vil kunne sammenligne hvert fartøjs PureSOx-ydelse med henblik på at opnå et højere optimeringsniveau, hvilket reducerer dine driftsomkostninger på sigt.

Leveringsomfang

PureSOx Connect kan implementeres på ethvert Alfa Laval PureSOx-system, uanset konfiguration.

Andre 360° serviceporteføljetjenester til dit udstyr

  • Alfa Lavals tilstandskontrol af PureSOx
  • Alfa Laval-udskiftningsprogram til PureSOx
  • Alfa Laval-reservedele til PureSOx
  • Alfa Laval træning til PureSOx
Cogwheel duo icon small EN RGB mini