FrontLine
Alfa Laval FrontLine er vores førsteklassesserie af pladevarmevekslere til anvendelser med de strengeste krav til hygiejnisk kontrol samt forsigtig produktbehandling, lang driftstid og ekstra god rengøringsevne. FrontLine passer til anvendelser med særlige hygiejnebehov såsom anvendelser inden for drikkevarer, mejeri og fødevarer og er det ultimative valg til varmefølsomme medier. Det fleksible design gør det let at ombygge.
Designet til forsigtig, ensartet varmeoverførsel til sensitive hygiejneprodukter
- Den bedste hygiejne fra plader, der er udviklet specielt til mad og andre hygiejneanvendelser (FCM-kompatible)
- Forsigtig, ensartet behandling og pålidelig ydeevne er sikret ved et bredt udvalg af varmevekslerpladematerialer og plademønstre
- Fleksibel konfiguration og nem vedligeholdelse giver en lang levetid
- Specifikt design til beskyttelse mod smuds giver lange kørselstider
- Udvalget af plader gør FrontLine let skalerbar, så der sikres en ensartet produktkvalitet
Pladetyper til forskellige hygiejniske behov
FrontLine fås med tre forskellige typer plader, som alle er designet til følsomme, hygiejniske anvendelser og kompromisløs renlighed.
- Kanalplade – har et v-mønster, der er designet til hygiejniske forhold. Indgangspunkterne, distributionsområdet og formen og dybden af det trykte plademønster giver optimal ydeevne.
- Gemini-plade med double wall – består af to plader svejst sammen. Dette forhindrer krydskontaminering mellem væsker i tilfælde af lækage gennem pladerne.
- WideStream-plade – har et bredere plademønster med færre kontaktpunkter, hvilket gør det ideelt til produkter, der indeholder pulp eller fibre.
FrontLines plademønster og pressedybde er designet til forsigtig, ensartet varmebehandling af følsomme mejeriprodukter og føde- og drikkevarer. Eksempler på anvendelser omfatter:
- Pasteurisering af yoghurt, is og øl
- Pasteurisering af frugtsaft med fibre
- Opvarmning og afkøling af viskøse produkter
Alfa Laval BaseLine anbefales til anvendelser med mindre krævende hygiejnebrug.
Udskiftelige tilslutningspladehjørner
Automatisk model til nem brug i pasteurisering med høj gennemstrømning
Alfa Lavals FrontLine Automatic er en udvidet version, der har en motor og et PLC-baseret styresystem til automatisk åbning og lukning af varmeveksleren. Dette er egnet til større enheder i pasteurisering af mejeriprodukter med høj gennemstrømning, hvor der er behov for hyppig inspektion og rengøring.
Sådan fungerer det
Kanaler dannes mellem pladerne, og hjørneåbningerne er arrangeret således, at de to medier strømmer gennem alternative kanaler. Varmen overføres gennem pladen mellem kanalerne, hvor modstrømmen hjælper med at opnå den størst mulige effektivitet. Korrugeringen af pladerne tilvejebringer passagen mellem pladerne, understøtter hver plade mod den tilstødende og øger turbulensen, hvilket resulterer i effektiv varmeoverførsel. Vores termiske designingeniører hjælper dig med at designe og vælge den model og konfiguration, der passer til dine anvendelsesformål og behov, mens du opnår maksimal termisk ydeevne og minimerer trykfaldet.
Alfa Laval hygiejnisk væske/væske GPHE
Alfa Laval-pasteuriseringsmiddel med flere sektioner GPHE
Hygiejnisk GPHE i flere sektioner
Funktioner
Justerbare fødder
Lejekasse
Tilslutningspladerulle
Forlængede møtrikker
Fast bolthoved
Åbning af nøglehulsbolt
Låseskive
Trykpladerulle
Tilspændingsboltdæksel
En del af en bred vifte af hygiejniske, pakningsforsynede pladevarmevekslere
Ti gode tips – hygiejniske pladevarmevekslere med pakningsmontering
Her er nogle tips og servicevideoer, der viser, hvordan du holder dine hygiejniske pladevarmevekslere med pakningsmontering i topform.
Kræv nye standarder
Introduktion til verdens mest moderne pladevarmevekslere med pakningsmontering. Opdag, hvordan vores næste generation af varmevekslere med pakningsmontering giver dig mere effektivitet, større pålidelighed og bedre service.
Food Logic
Alfa Lavals hygiejneudstyr kombinerer høj ydeevne med skånsom håndtering for at kunne bevare de følsomme ingredienser og følge med fødevareindustriens trends. Udstyret håndterer fire vigtige udfordringer: levering af fødevarer til forbrugerne til en konkurrencedygtig pris, optimal udnyttelse af råmaterialerne, reduktion af affald og emissioner, og levering af sikre og hygiejniske fødevarer.