about us banner 1200x400

Alfa Laval kort fortalt – hvem vi er, og hvad vi gør

Alfa Laval er en førende global leverandør af førsteklasses produkter inden for varmeoverførsel, separation og væskehåndtering. Med udgangspunkt i disse produkter sigter Alfa Laval efter at hjælpe med at øge produktiviteten og konkurrenceevnen for sine kunder i forskellige industrier over hele verden. Vi definerer deres udfordringer og leverer bæredygtige produkter og løsninger, der opfylder deres krav – primært inden for energi, miljø, fødevarer og marineindustrien.

Industrier og teknologier, vi arbejder med

Alfa Lavals løsninger gør en forskel i vores dagligdag. Lær mere om, hvordan vores produkter fungerer, og hvordan de bruges i industrier rundt om i verden.

Vores bud på bæredygtighed

Alfa Laval har løsningerne. Se, hvordan vi bidrager til kapløbet for at blive CO2-neutrale.

Bag om FN's verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG'erne)

Alfa Laval bidrager til 15 af FN's 17 mål for bæredygtig udvikling.

Tre teknologier

Vores kerneteknologier er til stede i mange forskellige områder og anvendelser.

 

Gør vores verden bedre hver dag

Leverer løsninger inden for energi-, miljø-, fødevare- og marineindustrien.

 

Vores formål

Vores formål er at skabe øget succes for vores kunder, medmennesker og planeten. Vi er dedikerede til fremragende kundeservice, samt en inspirerende og rummelig arbejdsplads, hvor bæredygtighed indgår i vores genetiske kode.

Sætter vores kunder først

Vores innovative løsninger støtter industrier i deres bestræbelser for at rense, raffinere og genbruge materialer. Vores forpligtelse er at optimere vores kunders processer, skabe ansvarlig vækst og drive fremskridt. Vi er lydhøre over for vores kunders behov – vi går altid den ekstra mil for at støtte dem i at nå deres forretningsmål og bæredygtighedsmål.

Styrkelse af vores medarbejdere

Vores virksomhedskultur er åben, støttende og uformel. Det skaber et miljø, hvor vores medarbejdere kan udvikle deres talenter og udmærke sig i deres professionelle virke. Ved at uddelegere ansvar og vise dem tillid får vi vores medarbejdere til at udvikle sig. Vi er fast besluttet på at tiltrække, udvikle og fastholde de mest innovative og nysgerrige mennesker i vores forretning.

Gør vores verden til et bedre sted, hver eneste dag

Vores teknologier fremmer en ansvarlig brug af naturressourcer. Vi udvikler os hele tiden i vores bestræbelser for at reducere miljøbelastningen fra de fleste industrielle processer gennem forbedret energieffektivitet og varmegenvinding, bedre vandbehandling og reducerede emissioner. Til lands og til vands. Det handler om Advancing better™.

what_icon.jpg HVAD? Alfa Laval er verdensledende inden for tre nøgleteknologier

VARMEOVERFØRSEL ꟷ Alfa Lavals varmevekslere overfører varme eller køling fra for eksempel én væske til en anden. De genbruger varme, optimerer kundernes energiforbrug, reducerer omkostningerne og reducerer deres miljøbelastning.

brazed heat exchanger close-up 640x360

SEPARATION ꟷ Teknologien bruges til at adskille væsker fra andre væsker og faste partikler fra væsker eller gasser. Udbuddet omfatter separatorer, dekantercentrifuger, filtre, sier og membraner.

disc stack separator close-up 640x360

VÆSKEHÅNDTERING ꟷ Vi leverer pumper, ventiler, tankrensningsudstyr og installationsmaterialer til fødevare- og medicinalindustrien ꟷ og pumpesystemer til marinesektoren og offshore-markedet.

unique SSV valves close-up 640x360

for_whom_icon.jpg TIL HVEM? Virksomhedens produkter er nødvendige i de fleste industrier

Behovet for at varme, køle, transportere og adskille opstår i mange industrier. Det gælder næsten alle sektorer: fødevarer, energi, miljø, teknik, farmaceutiske produkter, raffinaderier eller petrokemiske produkter – Alfa Laval kan hjælpe med de fleste af dem. Kunderne nås gennem tre salgsdivisioner: Energy, Food & Water og Marine.

how_icon.jpgHVORDAN? De produceres og distribueres gennem en fælles forsyningskæde

Driftsdivisionen er ansvarlig for koncernens produktionsrelaterede indkøb, produktion, distribution og logistik på global basis. Driftsledelsen sørger med andre ord for, at alt der sælges af de tre divisioner – alt fra varmevekslere og separatorer til pumper, ventiler og membraner – bliver produceret og leveret i overensstemmelse med det løfte, som er givet til kunden.

where_icon.jpgHVOR? Nysalg i mere end 100 lande, eftermarkedstilbud i mere end 160

Nysalg

Alfa Lavals produkter, systemer og tjenester sælges i mere end 100 lande. Omkring halvdelen af ​​alt salg varetages direkte af de tre divisioner og resten via kanaler som systembyggere, eksterne kontraherende virksomheder, detailhandlere, agenter og distributører.

Service og reservedele

Alfa Laval har mere end 100 servicecentre med kapacitet til at levere service i over 160 lande. Det betyder, at Alfa Laval er tæt på sine kunder, klar til at hjælpe med et øjebliks varsel, når behovet opstår.

Vil du gerne vide mere? 

Alfa Lavals års- og bæredygtighedsrapport

annual_report_thumbnail2022.jpgI vores seneste årsrapport kan du læse om året der gik, de tendenser, der driver vores forretning og de brancher, vi betjener. Det vil også give dig en bedre forståelse af vores medarbejdere, produkter og tjenester, og hvordan innovation og bæredygtighed er en vigtig del af alt, hvad vi gør.

I år har vi integreret bæredygtighedsrapporten i vores årsrapport.

Års- og bæredygtighedsrapport 2022