about us banner 1200x400

Kort om Alfa Laval - hvem vi er og hvad vi laver

Alfa Laval er en førende, global leverandør af førsteklasses produkter inden for varmeoverførsel, separation og væskehåndtering. Med disse teknologier som basis bidrager Alfa Laval til at øge både produktivitet og konkurrenceevne hos kunder i forskellige brancher over hele verden. Vi definerer deres udfordringer og leverer bæredygtige produkter og løsninger, der opfylder deres behov - primært inden for energi-, miljø-, føde- og drikkevarer samt marineidustrien

Industrier og teknologier vi arbejder med

Alfa Lavals løsninger gør en forskel i vores daglige liv. Læs mere om, hvordan vores produkter fungerer og hvordan de anvendes i industerie rundt om i verden.

Tre teknologier

Vores kerneteknologier er tilgængelige i mange forskellige områder  og applikationer.

 

Gør vores verden bedre hver dag

Vi tilbyder løsninger inden for energi, miljø, føde- og drikkevarer samt marineindustrien.

Embed:

 

Nøgletal for 2021

Alfa Lavals resultat fra årsregnskabet for 2021 i SEK.  (Tal i EUR)
Alfa_Laval_in_brief_2021_SEK.png

FNs mål for bæredygtig udvikling

Alfa Laval bidrager til 15 af FNs 17 mål for bæredygtig udvikling.

Vores formål

Vores formål giver os drivkraft og motivation i vores daglige arbejde. Vi vil give kunderne førsteklasses service. Vores arbejdsplads skal være spændende og inspirerende. Og alt, hvad vi gør, skal være baseret på bæredygtighed som en genetisk kode. Baseret på dette har vi defineret vores formål: At skabe succes for vores kunder, medarbejdere og vores planet.

Kunden i fokus

Vi fokuserer på omkostningseffektive og innovative løsninger, der er afgørende for alle industrier der skal kunne rense, forfine og genbruge materialer og naturressourcer. Vores drivkraft er at optimere vores kunders processer, at skabe bæredygtig vækst og at være på forkant med udviklingen. Vi stræber efter et tæt samarbejde og er lydhøre over for vores kunders behov. Det betyder, at vi altid er forpligtet til, at vores kunder kan nå deres forretnings- og bæredygtighedsmål.

Hjælp medarbejdere til at udvikle sig

Vores virksomhedskultur er åben, støttende og uformel. På denne måde skabes et arbejdsklima, hvor medarbejderne kan udvikle deres talenter og vokse i deres professionelle roller. Ved at uddelegere ansvar viser vi tillid, hvilket skaber grobund for dem at vokse. Alle behandles med respekt, og vi bruger det gode eksempel som rollemodel. Vi er fast besluttede på at tiltrække, udvikle og fastholde de mest kreative og nysgerrige medarbejdere i vores branche.

Skab en bedre verden hver dag

For os betyder bæredygtighed en kombination af nødvendighed og forretningsværdi. Vores teknologier bidrager til en mere hensynsfuld anvendelse af de naturressourcer, der findes i verden. Vi arbejder konstant på at reducere miljøpåvirkningen fra mange forskellige industrier gennem forbedret energieffektivitet og varmegenvinding, mere effektiv vandrensning og reducerede emissioner. Både på land og til søs. Helt i tråd med vores Advancing better™ motto.

what_icon.jpg HVAD? Alfa Laval er verdensledende inden for tre kerneteknologier

VARMEOVERFØRSEL ꟷ Alfa Lavals varmevekslere overfører varme eller kulde fra f.eks. en væske til en anden. De genvinder varme, optimerer kundernes energiforbrug, reducerer omkostningerne og reducerer miljøpåvirkningen.

brazed heat exchanger close-up 640x360

SEPARERING ꟷ Teknikken bruges til at adskille væsker fra andre væsker og faste partikler fra væsker eller gasser. Tilbuddet inkluderer separatorer, dekantercentrifuger, filtre, sier og membraner.

disc stack separator close-up 640x360

VÆSKEHÅNDTERING ꟷ Vi leverer pumper, ventiler, tankrensningsudstyr og installationsmaterialer til fødevare- og medicinalindustrien ꟷ og pumpesystemer til marine branchen og offshore-markedet.

unique SSV valves close-up 640x360

for_whom_icon.jpg FOR HVEM? Virksomhedens produkter bruges i de fleste industrier

Behovet for opvarmning, afkøling, transport og separering findes i mange brancher. Tag næsten enhver industri: fødevarer, energi, miljø, teknologi, lægemidler, raffinaderier eller petrokemikalier - Alfa Laval kan hjælpe med at levere produkter til de fleste af dem. Kunderne findes i vores tre divisioner: Energi, Food & Water og Marine.

how_icon.jpgHVORDAN? De produceres og distribueres gennem en fælles fælles forsyningskæde

Driftsafdelingen er ansvarlig for koncernens produktionsrelaterede indkøb, fremstilling, distribution og logistik på global basis. Med andre ord sikrer Operations, at alt det der sælges af vores tre divisioner - alt fra varmevekslere og separatorer til pumper, ventiler og membraner - produceres og leveres i henhold til aftale med kunden.

where_icon.jpgHVOR? Nysalg i mere end 100 lande, serviceorganisationer i mere end 160

Nysalg

Alfa Lavals produkter, systemer og services sælges i mere end 100 lande. Cirka halvdelen af ​​alt salg håndteres direkte af de tre divisioner mens resten foregår via eksterne salgskanaler som systembyggere, entreprenører, forhandlere, agenter og distributører.

Service og reservedele

Alfa Laval har mere end 100 servicecentre med kapacitet til at levere service i over 160 lande. Det betyder, at Alfa Laval er tæt på sine kunder, klar til at hjælpe, når behovet opstår.

Vil du vide mere? Fordyb dig ind i vores publikationer!

Læs vores nyeste kundemagasin HERE

here37_260x345.jpg

Innovativ forarbejdning af fødevarer, der gør insekter til lækker mad, eller ny teknologi til opbevaring af vedvarende energi er kun to eksempler på artikler i den nyeste udgave af kundemagasinet HERE. Artiklerne illustrerer, hvad vi mener med ansvarlig vækst, der leverer løsninger til gavn for både mennesker og planeten. HERE vandt den svenske forlagspris i 2019.

HERE magazine

Alfa Laval Års- og bæredygtighedsrapport

annual_report_2019_240x345.jpgI vores seneste årsregnskab kan du læse om det forløbne år, de tendenser, der driver vores forretning og de brancher, vi opererer i. Det vil også give dig en bedre forståelse af vores medarbejdere, produkter og services, og hvordan innovation og bæredygtighed er en vigtig del af alt det vi gør.

I år har vi integreret bæredygtighedsrapporten i vores årsrapport.

Års- og bæredygtighedsrapport 2021