Search within pages and documents

Anmod om kontakt fra Alfa Laval

Vælg dit land.

Kort om Alfa Laval

3 teknologier

Kernen i Alfa Lavals aktiviteter er baseret på de tre teknologier varmeoverførsel, separering og væskehåndtering. Alle har stor betydning for industrielle virksomheder, og Alfa Laval har førende markedspositioner globalt inden for sine tekniske ekspertise-områder.

3 divisioner

For at fremme et klart kundefokus er Alfa Laval blevet opdelt i 3 divisioner – Food & Water, Energy og Marine – der hver markedsfører og sælger produkterne til særlige kundesegmenter. Ydermere er der en speciel Service-organisation, der servicerer eftermarkedet.

100 lande

Alfa Lavals produkter sælges i over 100 lande, hvoraf over 50 har deres egne salgsorganisationer. Virksomheden har 42 store produktionsenheder og 70 servicecentre fordelt over hele kloden.

17.000 ansatte

Alfa Laval har på nuværende tidspunkt over 17.000 ansatte på verdensplan. De fleste er i Sverige, Kina, Danmark, Indien og USA.

134 år ung

Gustaf de Laval var et stort teknisk geni, hvis opfindelser omfatter centrifugalseparatoren og den første funktionelle dampturbine. Mens han levede, fik han registreret 92 patenter og startede 37 virksomheder. I 1883 etablerede han og hans partner, Oscar Lamm Jr., virksomheden AB Separator, forløberen til Alfa Laval af i dag.

Konstant udvikling

Alfa Lavals aktiviteter er baseret på førende globale positioner inden for 3 hovedteknologier, varmeoverføring, separering og væskehåndtering. Løbende produktudvikling er afgørende for en styrkelse af konkurrenceevnen. Ca. 2,5 % af det totale salg investeres årligt i R&D, hvilket fører til 35-40 nye produktlanceringer om året.