PureSOx

Service og support til Alfa Laval PureSOx-skrubbersystemer

Når du vælger PureSOx, vælger du mere end blot det mest udviklede og veletablerede SOx-skrubbersystem på markedet. Du vælger også en global leverandør med de færdigheder, ressourcer og omfattende service, der understøtter dine behov – i dag og fremover.

Kontakt os

Vedrørende forespørgsler om vores servicetilbud:

 E-mail: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com
⌨ Kontaktformular

Til vores 24/7 servicedesk:

Døgnservice: +46 4636 7700
 E-mail til service: marine.service@alfalaval.com 

Ekspertressourcer til rådighed til din skrubber-beslutning

Udnyt vores førende viden inden for skrubber-teknologi og emissionsoverholdelse med disse gratis downloads.

puresox alfa laval salesman640x360

Pleiades Shipping Agents S.A. chose a PureSOx Service Agreement

Family-owned Pleiades Shipping Agents S.A. is a medium-size ship owning and management company specialized in tanker trade. For the Alfa Laval PureSOx scrubbers that secure its compliance with emission limits, the company has secured peace of mind with an Alfa Laval Service Agreement. The agreement includes critical spares, sensor exchange, connectivity and more.

Pleiades Ladon vessel at sea 640x360

Valg af en skrubber-servicestrategi

Når du bruger en SOx-skrubber som middel til at opfylde emissionsgrænser, som dem, der er anført af den globale svovlkappe i 2020, bliver det nøglen til dit skibs overholdelse og økonomi. Skrubber-vedligeholdelse vil have en betydelig indflydelse på disse faktorer, hvilket gør det vigtigt at vælge den rigtige vedligeholdelsesstrategi og den rigtige tjenesteudbyder til at implementere den. Denne hvidbog hjælper dig med at udforske fordele og ulemper ved de forskellige tilgængelige strategier, herunder brugen af datadrevne digitale tjenester.

Choosing a scrubber service strategy

In Alfa Laval, we have a reliable partner

"Alfa Laval er en pålidelig partner."

"PureSOx er verdens mest fuldendte og veldokumenterede SOx-skrubberplatform på markedet, og derfor var den det oplagte valg for os. Men Alfa Laval er mere end bare en leverandør. Alfa Laval er en pålidelig partner, der sørger for, at vores skibe altid overholder emissionskravene, og at vi får det optimale ud af vores investering."

Juha Ahia
Manager for Newbuildings & Projects, Finnlines

Globalt servicenetværk

Alfa Laval har et omfattende globalt servicenetværk, som arbejder målrettet på at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit PureSOx-skrubbersystem. Vores eksperter sidder klar døgnet rundt, uanset hvor du sejler.

Udvidelse af ydeevnen

Alfa Lavals globale servicenetværk holder dig konkurrencedygtig ved at minimere omkostningerne og maksimere afkastet af din skrubberinvestering. Med vores ekspertise og support kan du stole på, at dit PureSOx-system overholder emissionskravene på omkostningseffektiv vis i løbet af hele skibets levetid.

Vores serviceeksperter er klar til at hjælpe dig med at maksimere din oppetid og sikre den højeste grad af optimering, uanset om du kontakter os i en af verdens centrale havnebyer, via telefon, via nettet eller til søs. Vores eksperters viden er baseret på et århundredes erfaring i marineindustrien samt dokumenteret erfaring med SOx-reduktion. Foruden at anskaffe dele og udføre vedligeholdelsesarbejde kan vores serviceteknikere uddanne din besætning, løse komplekse problemer og evaluere dit skrubbersystem samt give dig professionelle anbefalinger.

I havn eller til søs er vores mål altid at give dig ro i sindet.

PureSOx-skrubberservices

Alfa Laval er en sand leverandør til marineindustrien med et århundredes erfaring på feltet. Al denne ekspertise er hældt i PureSOx sammen med de omfattende PureSOx-services, der findes i Alfa Lavals 360°-serviceudbud.

Din partner i overholdelse af SOx-kravene

PureSOx er det smarte valg, når det gælder overholdelse af SOx-kravene – og så er det understøttet af de smarteste services. Alfa Laval 360°-serviceudbuddet består af en bred vifte af services, der sikrer en høj ydeevne for dit PureSOx-skrubbersystem. Disse inkluderer:

 • Tilstandskontrol
  Garantér oppetiden, og reducer risikoen for uplanlagt vedligeholdelsesarbejde ved hjælp af ekspertindblik i den faktiske tilstand af dit PureSOx-udstyr.
 • Udskiftningsprogram
  Opnå konstant overholdelse af SOx-kravene via regelmæssig udskiftning og rekalibrering af afgørende PureSOx-systemsensorer.
 • PureSOx Connect
  PureSOx Connect er baseret på Alfa Laval Remote Emission Monitor (ALREM) og hjælper dig med at forenkle overholdelse af SOx-kravene og servicearbejdet. 
 • Reservedele
  Få ro i sindet, og minimer nedetiden med hurtig og nem adgang til OEM-reservedele af høj kvalitet. 
 • Uddannelse
  Få optimal ydeevne med din skrubberløsning i form af forbedrede evner hos besætningen hvad angår drift, vedligeholdelse og almindelig fejlfinding.

PureSOx-Performance Agreement

De mange forskellige services i Alfa Laval 360°-serviceudbuddet kan bruges individuelt, men du får mest ud af dem ved at kombinere dem med en skræddersyet Alfa Laval-Performance Agreement.

Tilpas dine serviceaftaler

En Alfa Laval-Performance Agreement er en skræddersyet serviceløsning, der kombinerer en række services ud fra netop dine behov. Disse aftaler giver dig ro i sindet ved at minimere risikoen for uventede nedbrud samtidig med, at de maksimerer ydeevnen og reducerer driftsomkostningerne. Derudover giver de fuldt overblik over dit vedligeholdelsesbudget.

Med en Performance Agreement får du:

 • Maksimal oppetid
 • Kort tilbagebetalingstid
 • Fuldt overblik over vedligeholdelsesbudgettet

Sådan fungerer det

Vores eksperter

 • Drøfter de forventede resultater med dig ud fra dine mål og behov
 • Afgrænser et skræddersyet omfang af services
 • Udfører de aftalte services efter planen og følger op på dem
 • Afholder et årligt kontrol- og forbedringsmøde for at afdække nye muligheder og sikre fortsatte forbedringer