PureSOx

Spørgehjørne for emissionskrav

Bloggen fra Kate Schrøder Jensen, specialist inden for juridiske forhold

Velkommen til ekspertbloggen fra Kate Schrøder Jensen, som er Alfa Lavals specialist i emissioner og hensyn til MARPOL.

”Her tager jeg hånd om forvirringen og rygterne om svovlbegrænsningen for brændstof, rengøring af udstødningsgasser, skrubberteknologi og meget mere. Emissionslovgivning er komplekse sager, men det vigtigste spørgsmål er helt enkelt: hvad betyder det for mig?"

Hør mere om Kates opfattelse af situationen i denne videointroduktion.

Kan du ikke finde et svar i de eksisterende indlæg? Stil dit eget spørgsmål nedenfor.

China’s Domestic ECAs and new discharge water rules

06-11-2019: Since 2015, China has slowly expanded what it calls the Chinese Domestic ECAs, where ECA is short for Emission Control Area. These ECAs should not be confused with the ECAs defined by IMO.

kates blog article05 640x360

Skrubberslam fra skib til land

Når man beskriver skrubberslam som materiale, bliver det tydeligt, at skrubberslam findes i mange viskositeter afhængigt af det rengøringsudstyr, der er installeret om bord. Størstedelen af alle skibsejere foretrækker at kunne pumpe slammet fra skibet og ind til land. Det andet alternativ er at køre eller løfte det fra skibet.

kates blog article03 640x360

Mere om, hvem jeg er, og hvad jeg arbejder med

Som du kan læse i introduktionen til denne blog, er jeg specialist i juridiske forhold hos Alfa Laval. Men det er bare en jobbeskrivelse.

kates blog bio post640x360

Håndhævelse af den globale svovludledningsbegrænsning i 2020

Den globale svovludledningsbegrænsning i 2020 venter lige rundt om hjørnet. I forskellige andre hjørner hører jeg en masse debat: Hvordan er det overhovedet muligt at håndhæve denne bestemmelse?

kates blog article01 640x360

Skrubberslam - hvad er det?

Fra et Alfa Laval-synspunkt er skrubberslam affald, der indsamles under skrubberdrift i et lukket kredsløb. For andre leverandører kan det også være et stof, der indsamles i en løsning med åbent kredsløb. Men dette indlæg er skrevet fra vores synsvinkel på verden.

kates blog article02 640x360

Spørg Kate

Der er masser at debattere i forbindelse med emissioner og overholdelse af lovkrav. Har du et spørgsmål, der kræver svar fra en specialist? Stil dit spørgsmål her.

Disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.