Oplev en helt ny standard
GPHE 2 reliability 1920x480
GPHE 2 reliability 640x360

Oplev en ny standard for pålidelighed

Uanset branche og anvendelse, så siger det sig selv, at du har brug for en varmeveksler, der er pålidelig. En ødelagt eller fejlbehæftet enhed kan spilde tid, skade produktiviteten og gå ud over sikkerheden - alt sammen noget, der i sidste går ud over bundlinjen. Derfor har vi ønsket at øge pålideligheden på alle områder for vores pakningsforsynede pladevarmevekslere. Vi fokuserer på holdbare designs baseret på robuste materialer og sikre fremstillingsprocesser. Sammen med avancerede og innovative produktfunktioner betyder det, at du kan have fuld tillid til din enhed.

Five-point alignment system

Alfa Lavals fempunktsjusteringssystem sikrer perfekt pladejustering

Alfa Lavals unikke Five-point alignment system sikrer perfekt pladejustering, når du lukker enheden, samtidig med at det er hurtigt og nemt at fjerne plader ved vedligeholdelse. Fremragende placering af pladerne sikrer en pålidelig mekanisk ydeevne og forøger udstyrets levetid.

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Torgny

Se, hvordan den fungerer

PowerArc™

Den optimerede PowerArc er en funktion i de større plader i Alfa Lavals varmevekslere af næste generation

Presning af plader i ét trin
Den optimerede PowerArc™-plademønsteradskiller er en funktion i de større plader i Alfa Lavals varmevekslere af næste generation. Dette design sikrer en stivere plade, der forhindrer pladeforlængelse og sikrer perfekt justering. Som følge heraf reduceres risikoen for lækager og skader på pladen betydeligt, hvilket betyder, at du kan forvente længere drift fra hver enkelt plade i pakken. Derudover gør den øgede stivhed det sikrere og lettere at håndtere pladerne under vedligeholdelse.

Presning af plader i ét trin

Ved fremstilling af plader til varmevekslere anvender Alfa Laval en proces, der består af et enkelt trin med en stor presse.

Ved fremstilling af plader til varmevekslere anvender Alfa Laval en proces, der består af et enkelt trin med en stor presse. Andre leverandører bruger almindeligvis en metode med flere trin og en mindre presse. Det betyder besparelser for producenten men kan føre til ujævn pladetykkelse og zoner med upresset materiale, hvor træthedsrelaterede revner nemt kan opstå, når varmeveksleren er i drift. Vores presning i et trin forebygger sådanne spændingsfejl og giver ensartet tykkelse over hele pladen. Det sikrer øget styrke, som giver pålidelig, langsigtet ydeevne.