Oplev en helt ny standard
GPHE 4 newgeneration latestrelease 1920x480
GPHE 4 newgeneration latestrelease 640x360

Vores nyeste produkter

Alfa Laval T25 pakningsforsynet pladevarmeveksler fås nu med et komplet sæt konfigurationer og er kan opfylde kravene, der stilles i forbindelse med både forsyning og komplekse anvendelsesområder. T25-enhederne leveres som standard med avancerede funktioner, der øger effektiviteten og pålideligheden og forenkler udførelsen af service.

Anvendelsesområder for T25

Alfa Laval T25-B er specialdesignet til højtryksformål, der kræver et snævert temperaturspænd. Eksempler på anvendelsesområder:

  • Generelle HVAC-køleapplikationer, herunder køling i datacentre
  • Energioverførselsstationer i fjernkølingsnet
  • Trykafbrydere i højhuse
  • Trykafbrydere i fjernvarmenet

Alfa Laval T25-P tilbyder en holdbar og fleksibel varmeoverførselsløsning til industriprocesser. Denne konfiguration er designet til at fungere pålideligt under de mest krævende forhold, samtidig med at energiudnyttelsen øges, og miljøpåvirkningen minimeres. Eksempler på anvendelsesområder:

  • Varmegenvindingsformål som f.eks. aminveksler
  • Servicekrævende formål som f.eks. opvarmning af råolie
  • Formål, hvor pålidelighed er afgørende, f.eks. offshore-afvanding af råolie

Alle Alfa Laval T25-enheder er udstyret med næstegenerationsteknologi, som sætter nye standarder inden for effektivitet, pålidelighed og servicevenlighed. Det gælder blandt andet:

  • OmegaPortTM ikke-cirkulære indløb og udløb: reducerer trykfaldet med op til 25 % sammenlignet med cirkulære portdesign, som reducerer pumpens energiforbrug og dermed giver lavere samlede driftsomkostninger.
  • CurveFlowTM-distributionsområde: giver fremragende distribution i mindre områder og dermed mere plads til hovedvarmeveksleren. Højere termisk effektivitet pr. plade gør det muligt at anvende en mindre pladestak, hvilket giver en lavere enhedsvægt og miljøpåvirkning – og dertil kommer lavere vedligeholdelsesomkostninger over hele enhedens levetid.
  • PowerArcTM-plademønsteradskiller: øger pladens stabilitet, både under montering og under drift, hvilket muliggør drift med tyndere plader. Det giver en højere termisk effektivitet, lavere vægt og endnu lavere miljøpåvirkning.

Opgrader til den nye standard for effektivitet

Virksomheder, der i øjeblikket benytter forgængeren til Alfa Laval T25 – MX25 – har nu mulighed for at øge den termiske effektivitet uden at skulle udskifte hele enheden. Det kræver blot en opgradering til den næste generation af pladepakke.

Opgradering til nye plader øger effektiviteten og giver betydelige energibesparelser på lang sigt. Udover en lavere elregning sparer du både plads og penge til reservedele, da varmeveksleren kan køre med færre plader og pakninger.

Den nye, effektive pladestak reducerer risikoen for tilsmudsning og gør service nemmere, hvilket medfører færre udgifter til vedligeholdelse over hele produktets levetid.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om opgradering.

Til HVAC-applikationer tilbyder vi desuden versionen Alfa Laval AQ10T, der er ydelsescertificeret i henhold til AHRI.

AHRI certified logo

Kommende nye produkter

Næste generation af Alfa Laval T10 kommer senere i 2018. Den vil gradvist erstatte Alfa Laval M10, som er den mest alsidige – og mest kopierede – pladevarmeveksler på markedet i dag.

T10 repræsenterer endnu et fremskridt. For Alfa Laval er det nemlig ikke nok at være bedst. Denne højtydende næstegenerationsenhed er lige så alsidig som forgængeren M10, men har avancerede, nye funktioner, der gør den endnu mere effektiv, pålidelig og servicevenlig.

Snart vil du kunne stil højere krav til dine varmevekslere, uanset formål. Følg med her for yderligere oplysninger.