Oplev en helt ny standard
GPHE 4 newgeneration 1920x480
GPHE 4 newgeneration 640x360

Næste generations pakningsforsynede pladevarmevekslere

Efter mange års forskning og afprøvning kan Alfa Laval i dag tilbyde verdens mest moderne pakningsforsynede pladevarmevekslere til industrielle formål. De nye modeller er fulde af funktioner, der er unikke for Alfa Laval. De kombinerer vores nyeste innovationer med den bedste teknologi, og de er udviklet på baggrund af årtiers erfaring som verdensledende inden for termiske løsninger.

Den nye generation sætter nye standarder for effektivitet, pålidelighed og let vedligeholdelse inden for industriel varmeoverførsel. 

Den næste generation af pakningsforsynede pladevarmevekslere er fyldt med banebrydende løsninger, der sætter nye standarder inden for termisk effektivitet, mekanisk pålidelighed og let vedligeholdelse.

Det nyeste medlem i en højtydende familie

Alfa Lavals industrielle serie præsenterer et bredt og alsidigt udvalg af pakningsforsynede pladevarmevekslere med mange tilpasningsmuligheder til alle brancher og formål. Antallet af størrelser, pladekonfigurationer og pakningsmaterialer er meget stort, og det betyder, at der altid findes en mulighed, der passer til dine krav. Og hvis dine behov ændres, gør det fleksible design det nemt at udvide eller reducere pladepakken, så den opfylder kravene ved nye opgaver. Hver enkelt detalje er omhyggeligt designet til at sikre optimal ydelse i specifikke applikationer, baseret på specifikke behov.

Med lanceringen af den næste generation af pakningsforsynede pladevarmevekslere udvider og opgraderer vi denne højtydende familie med nye modeller og funktioner, som er specielt konstrueret til at skabe endnu flere muligheder inden for industrielle applikationer.

Læs om vores nyeste produkter her

Funktioner, der sætter nye standarder

Den næste generation af pakningsforseglede pladevarmevekslere er fyldt med banebrydende løsninger, der sætter nye standarder inden for termisk effektivitet, mekanisk pålidelighed og let vedligeholdelse. Disse funktioner er en del af det, der gør Alfa Laval til noget særligt - du finder dem ikke andre steder.

Vælg en funktion for at få mere at vide om de fordele, den kan give dig i din produktion.

OmegaPort™ noncircular inlet and outlet

PowerArc™-optimized plate pattern divider

Et stort udvalg af pakningsforsynede pladevarmevekslere

Alfa Laval tilbyder et stort udvalg af pakningsforsynede pladevarmevekslere, der er skræddersyet til specifikke anvendelsesområder og brancher.

Alfa Lavals industriserie er alsidig og fleksibel. Det gør disse varmevekslere velegnede til relativt simple opgaver samt krævende opgaver med meget høje krav til udførelse og dokumentation.

AHRI-certificerede AlfaQ™-varmevekslere anvendes til HVAC-applikationer som fjernkølings-undercentraler, islagringssystemer, datacentre og kølesystemer.

Alfa Lavals industrielle serie af punktsvejsede varmevekslere anvendes, når pakninger ikke kan benyttes til et af medierne, eller når der kræves højere tryk.

Alfa Laval WideGap-plade- og rammevarmevekslere er velegnede til fibrøse væsker og væsker, der indeholder grove partikler, såsom dem, der findes i sukker-, bioethanol- og papir- og papirmassesapplikationer.

Alfa Lavals punktsvejsede AlfaVap-varmevekslere er skræddersyede, overflade-pladefordampere med opstigende film, der er velegnede til medier med høj koncentration og viskositet.

Alfa Laval AlfaCond-kondensatorer er specielt designet til kondensering af damp under vakuum.

Alfa Laval Diabon®-grafit-plade- og rammevarmevekslere benyttes til stærkt ætsende medier.

Til mejerier, føde- og drikkevarer og andre hygiejniske applikationer kan Alfa Laval levere et bredt udvalg af varmevekslere, der tilbyder forskellige muligheder afhængigt af de specifikke krav. Få mere at vide om vores varmevekslere i serierne BaseLine, ClipLine, FrontLine og M line.