Oplev en helt ny standard
GPHE 1 efficiency 1920x480
GPHE 1 efficiency 640x360

Opnå en ny standard for effektivitet

Forbedring af varmevekslerens effektivitet gør det muligt at maksimere produktionen samtidig med at energiforbruget minimeres. Det handler om at reducere både el-regningen og miljøbelastningen. Derfor har vi forsøgt at øge den termiske overførsel med et revolutionerende nyt pladedesign. En række unikke Alfa Laval-funktioner forbedrer mediegennemløbet over pladen og øger det samlede varmeoverførselsområde. Derfor er der behov for færre plader. Det betyder øget ydeevne og større bæredygtighed fra en endnu mere kompakt enhed.

CurveFlow™

CurveFlow™-distributionsområdet optimerer mediegennemløbet, som giver giver så energibesparelser.CurveFlow™-distributionsområdet optimerer mediegennemløbet, hvilket giver bedre udnyttelse af hele pladens overflade. Forbedring af gennemløbet med en mere jævn fordeling eliminerer døde zoner, hvilket giver højere termisk effektivitet og reduceret risiko for tilsmudsning. Det giver så energibesparelser, lavere vedligeholdelsesomkostninger og mindre tid med bekymring om uplanlagte stop.

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Martin

Se, hvordan det virker - CurveFlow™ med OmegaPort™

OmegaPort™

OmegaPorts™ ikke-cirkulære indløb og udløb sparer energi

OmegaPorts™ ikke-cirkulære indløb og udløb sparer energi på to måder: Højere termisk effektivitet og reducerede pumpeomkostninger. Det skyldes, at den øger mediegennemløbet for at give øget gennemstrømning, lavere trykfald og optimal udnyttelse af pladens overflade.

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Magnus

Offset gasket groove

Den næste generation af pakningsforseglede pladevarmevekslere giver det størst mulige varmeoverførselsområde.Den næste generation af pakningsforsynede pladevarmevekslere er designet med en pakningsrille i et specielt zig-zag-mønster, der giver det størst mulige varmeoverførselsområde. Bedre udnyttelse af hele pladen reducerer antallet af plader, der kræves til optimal ydelse, og sikrer maksimal termisk effektivitet, der giver større energibesparelser. 

Præsenteret af Alfa Laval-eksperten Jenny