2024-01-17 Investor News

Alfa Lavals juiceblandingsanlæg skal optimere CO-ROs nye danske fabrik

Alfa Laval skal levere et komplet juiceblandingsanlæg til den danske producent af læskedrikke og frys-selv-is, CO-RO, som blandt andet producerer den velkendte Sun Lolly i Frederikssund.

Alfa Lavals danske afdelinger i Søborg og Kolding, der huser industrigigantens globale Food & Water Division, skal levere et avanceret juiceblandingsanlæg som en central del af et nyt procesanlæg på læskedrikproducenten CO-ROs nye fabrik i Frederikssund.

Ordren til CO-RO er blot det seneste eksempel på, at Alfa Laval i stigende grad bliver valgt som leverandør til fødevare- og drikkevareproducenter. De har et stærkt fokus på at få det bedst mulige udbytte af deres råmaterialer og på at producere med det lavest mulige klimaaftryk – med maksimal ressourceudnyttelse og CO2-reduktion, der er kernen i Alfa Lavals løsninger.

  • Vi oplever et stigende fokus på ressourceudnyttelse blandt fødevare- og drikkevareproducenter samt et behov for at øge udbyttet med det lavest mulige energiforbrug. Jeg er meget glad for, at optimering af energi og råvarer er nøglen til samarbejdet med CO-RO, siger Lars Dithmer, President Business Unit Food Systems hos Alfa Laval.

Det er også årsagen til, at CO-RO, som blandt andet fremstiller den kendte Sun Lolly, har valgt at investere i et juiceblandingsanlæg fra netop Alfa Laval.

  • Vi er meget glade for at have indgået aftale om at integrere banebrydende procesudstyr fra Alfa Laval i vores nye anlæg. Alfa Lavals evne til at levere kvalitet og bæredygtige løsninger stemmer overens med vores vision om at have et effektivt produktionssetup af høj kvalitet, der er velegnet til fremtiden, siger Søren Holm Jensen, administrerende direktør i CO-RO.

Alfa Laval skal levere det komplette juiceblandingsanlæg til CO-ROs nye fabriksanlæg i Frederikssund i starten af  2025.

 

Om CO-RO

CO-RO er en global leder inden for frugtkoncentrater, frugtbaserede drikkevarer og frys-selv-is under internationalt anerkendte brands  som Sunquick, Suntop, Sun Lolly og Suncola. CO-RO, der blev grundlagt i 1942, er en dansk virksomhed med et globalt fodaftryk.  CO-ROs brands er tilgængelige i mere end 80 markeder, og virksomheden har 1.100 ansatte med regionale kontorer og produktionssteder i Europa, Mellemøsten og Asien.

Link til CO-RO One Plant-film.

https://www.co-ro.com/news/introducing-a-new-one-plant-video/ 

 

Om Alfa Laval

Alfa Laval driver forretning inden for energi-, marine-, føde- og drikkevare- såvel som spildevandsindustrien, og vi tilbyder vores ekspertise, produkter og service til et bredt udvalg af industrier i omkring 100 lande. Vi stræber efter at optimere processer, skabe ansvarlig vækst og drive udviklingen fremad – og vi er altid parate til at gøre en ekstra indsats for at hjælpe vores kunder med at nå såvel deres forretningsmål som deres bæredygtighedsmål.

Alfa Lavals innovative teknologier gør det muligt at rense, forædle og genanvende materialer, hvilket fremmer en mere ansvarlig brug af naturressourcerne. De bidrager til at sikre bedre energieffektivitet og genvinding af overskudsvarme, bedre spildevandsbehandling og færre udledninger. På den måde skaber Alfa Laval ikke alene øget succes for vores kunder, men også for det enkelte menneske og for planeten. Og gør verden til et bedre sted, hver eneste dag. Det handler om Advancing better™.

Alfa Laval har 20.300 medarbejdere. Den årlige omsætning i 2022 var SEK 52,1 mia. (ca. EUR 4,4 mia.). Selskabet er noteret på Nasdaq OMX.

Tags

Alle

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Maria Stalarm

Head of Marketing & Communication

Alfa Laval Nordic A/S

Mobil: +45 28 44 86 58

E-mail: maria.stalarm@alfalaval.com

 

Presseservice; herunder foto, tekst, kontakt mv:

Publicity, Trine Kristensen

Mobil: +45 29 80 40 21

E-mail: trine@publicity.dk

Relateret indhold: