2022-07-07 Product News

Kolding på verdenskortet: Alfa Laval bød velkommen til virksomheder fra hele verden

Flere end 250 deltagere fra 150 forskellige virksomheder i 49 lande har netop besøgt Alfa Laval i Kolding, hvor de blandt andet er blevet præsenteret for flere af virksomhedens løsninger inden for bæredygtighed og digitalisering, som kan medføre ressourcebesparelser og energioptimeringer.

Produktionsudstyr til blandt andet medicinal- og fødevarebranchen var i centrum, da Alfa Laval forleden tog imod flere end 250 deltagere fra 49 forskellige lande verden over til de såkaldte Partner Days for at præsentere virksomhedens løsninger inden for bæredygtighed og digitalisering.

 

- Langt størstedelen af vores produktsalg og services foregår via partnere, så det er selvfølgelig helt afgørende, at de kender vores løsninger til at øge bæredygtig brug af ressourcer og til en bedre udnyttelse af digitale værktøjer, så de kan yde kompetent rådgivning om vores løsninger til kunderne. Ved at invitere vores partnere her til Kolding skaber vi sammen de bedste muligheder for det. Samtidig er det en sjælden chance for at mødes fysisk på tværs af lande og organisationer, der selvsagt styrker netværk og relationer, forklarer Ole Rudbeck Petersen, administrerende direktør hos Alfa Laval Kolding.

 

Alfa Laval er Koldings største arbejdsplads med over 800 ansatte og fremstiller blandt andet pumper, ventiler og tankudstyr til fødevareindustrien samt den farmaceutiske og kosmetiske industri – alle industrier med ekstremt høje hygiejnekrav til det produktionsudstyr, der bruges. Alfa Laval i Kolding er desuden koncernens globale videncenter for væskehåndteringsudstyr med test og produktudvikling i deres Application and Innovation Center, som også blev fremvist i løbet af Partner Days.

 

Arrangementet blev afholdt i Alfa Lavals nye udvidelse i Kolding, hvor virksomheden i dette forår har fået yderligere 17.000 kvadratmeter at boltre sig på. Udvidelsen er sket som led i virksomhedens konstante fokus på at bevare sin position som teknologiførende inden for væskehåndteringsudstyr.

 

- Vi har glædet os til at kunne tage de nye bygninger i brug, og Partner Days har været en oplagt markering af, at vi nu for alvor er rykket ind. De nye faciliteter giver os de bedste betingelser for at fortsætte vores udvikling af produkter og teknologier, som optimerer ressourcebesparelser og energiforbrug, siger Ole Rudbeck Petersen.

 

Inden for det seneste godt halvandet år er virksomheden vokset med knap 180 medarbejdere, og i løbet af resten af 2022 forventes ansættelser af yderligere 40-50 nye medarbejdere. En del af ansættelserne er et resultat af en igangværende fabriksflytning, hvor Alfa Laval lukker produktionen på en fabrik i Eastbourne i England og flytter den til Kolding i løbet af 2022 og 2023.

Alfa Laval Partnerdays in Kolding 2022.jpg

Om Alfa Laval Kolding:

Alfa Laval Kolding er Alfa Laval-koncernens globale videncenter for væskehåndteringsudstyr. Virksomhedens primære forretningsområder er produktudvikling, produktion, distribution og salg af pumper, ventiler og tankudstyr til fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.

 

Om Alfa Laval

Alfa Laval driver forretning inden for energi-, marine-, føde- og drikkevare- såvel som spildevandsindustrien, og vi tilbyder vores ekspertise, produkter og service til et bredt udvalg af industrier i omkring 100 lande. Vi stræber efter at optimere processer, skabe ansvarlig vækst og drive udviklingen fremad – og vi er altid parate til at gøre en ekstra indsats for at hjælpe vores kunder med at nå såvel deres forretningsmål som deres bæredygtighedsmål.

Alfa Lavals innovative teknologier gør det muligt at rense, forædle og genanvende materialer, hvilket fremmer en mere ansvarlig brug af naturressourcerne. De bidrager til at sikre bedre energieffektivitet og genvinding af overskudsvarme, bedre spildevandsbehandling og færre udledninger. På den måde skaber Alfa Laval ikke alene øget succes for vores kunder, men også for det enkelte menneske og for planeten. Og gør verden til et bedre sted, hver eneste dag. Det handler om Advancing Better TM.

Alfa Laval har 17.900 medarbejdere. Den årlige omsætning i 2021 var SEK 40,9 mia. (ca. EUR 4 mia.). Selskabet er noteret på Nasdaq OMX.

Tags

Alle

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Ole Rudbeck Petersen

Administrerende direktør

Alfa Laval Kolding A/S

Mobil: +45 2895 4326

E-mail: ole.petersen@alfalaval.com 

 

Maria Stalarm

Head of Marketing & Communication

Alfa Laval Nordic A/S

Mobil: +45 2844 8658

E-mail: maria.stalarm@alfalaval.com

 

Presseservice; herunder foto, tekst, kontakt m.v.:

Publicity, Trine Kristensen

Mobil: +45 2980 4021

E-mail: trine@publicity.dk

Relateret indhold: