2021-06-16 Product News

Slut med kompromiser med den nye Alfa Laval DuraCirc periferiske stempelpumpe

Ydeevne, hygiejne og enklere service er afgørende for hygiejniske processer. Alligevel må producenter i mejeri-, fødevare-og drikkevareindustrien ofte gå på kompromis med hensyn til én afgørende faktor for at opnå en anden. Men ikke længere. Den nye Alfa Laval DuraCirc® fortrængningspumpe har det hele:  robust design, høj effektivitet og pålidelig drift;  garanti for hygiejne med EHEDG samt 3-A-certificering som standard; og nem vedligeholdelse.

“DuraCirc er revolutionerende,” siger Russ Kelly, Portfolio Manager, Pumps, Alfa Laval. “Den har alt det, som brugerne ønsker, alt i én enkelt pumpe – den perfekte balance mellem uovertruffen ydeevne, optimal hygiejne og enklere service.”

 

Uovertruffen ydelse:

DuraCirc, som er udviklet med henblik på holdbarhed, pålidelighed og effektivitet, udvider grænserne for procesydelse. Med en robust konstruktion har pumpeserien et design med høj effektivitet, bredt driftsområde og lavt NPSH (net positive suction head)-behov. Med lave hastigheder op til 150 m3/h (660 gpm) kan pumpen håndtere driftstryk på op til 40 bar (580 psi), som er 15 % højere end alle andre fortrængningspumper, der kan fås i dag. Valgfri porte gør det nemt at udskifte eksisterende pumper fra Alfa Laval og andre mærker med DuraCirc uden at skulle tilpasse rørene.

 

Optimal hygiejne

DuraCirc-pumpen, som er certificeret til at opfylde EHEDG-retningslinjerne og 3-A Sanitary Standards, sikrer procesintegritet og produktkvalitet. Med henblik på et svejsefrit design uden døde zoner er alle produktberørte elastomer fremstillet af materialer, der overholde FDA’s krav, og profileret og defineret kompression som standard. Dette reducerer risikoen for kontamination og nedsætter både rengøringstiden og -omkostningerne. Tætningspositionering med tætningsflader helt nedsænket i pumpemediet øger rengøringseffektiviteten yderligere. Robuste lejer understøtter aksler placeret i en solid gearkasse af rustfrit stål. Dette reducerer akselbevægelsen, minimerer pumpehovedkontakt og således risikoen for mediekontamination. Konstruktionen af rustfrit stål, der er egnet til hygiejnisk rengøring, sikrer yderligere et renere miljø.

 

Enklere service

DuraCircs innovative designegenskaber omfatter en frontbetjent enkelt tætning, langtidsholdbare lejer, et enkelt gearkassesmøremiddel, der giver en lang brugslevetid, ekstern justering og fuldt udskiftelige komponenter. Dette eliminerer komplekse, omkostningstunge, tidskrævende ombygningsprocedurer, hvilket forenkler vedligeholdelsen.

 

Pumpens alsidighed

Ekstraudstyr til pumpen omfatter et bredere udvalg af tætningsalternativer, en aseptisk model, et opvarmnings-/nedkølingskappe, vandret og lodret montering og rektangulært indløb for produkter med høj viskositet. Montering af en Alfa Laval CM, et trådløst vibrationsmonitoreringssystem, på DuraCirc beskytter derudover både pumpe og proces og forhindrer ikke-planlagt nedetid.

 

Redaktørens bemærkninger

 

Det er Alfa Laval

Alfa Laval er aktiv på områderne Energi, Marine og Fødevarer & Vand og tilbyder ekspertise, produkter og service til et bredt udsnit af brancher i ca. 100 lande. Virksomheden er engageret i at optimere processer, skabe ansvarlig vækst og fremskridt – og gør altid en ekstra indsats for at støtte kunderne i at opnå deres forretnings- og bæredygtighedsmål.

Alfa Lavals innovative teknologier er målrettet mod rensning, raffinering og genbrug af materialer for at fremme mere ansvarlig brug af naturressourcer. De bidrager til forbedret energieffektivitet og varmegenvinding, bedre vandrensning og reduceret udledning. På den måde fremskynder Alfa Laval ikke blot succes for sine kunder, men også for andre mennesker og planeten som helhed. Vi skaber en bedre verden, hver dag. Det er et spørgsmål om bedre fremgang, Advancing betterTM.

 

Alfa Laval har 16.700 medarbejdere, Omsætningen i 2020 var på SEK 41,5 milliarder (ca. EUR 4 milliarder). Virksomheden er noteret på Nasdaq OMX.

Tags

Alle
Duracirc circumferential piston pump

Flere oplysninger kan fås ved at kontakte:

Kontakt

Russ Kelly

Portfolio Manager, Pumps

+44 7901 95 4183
russ.kelly@alfalaval.com

Kontakt

Marianne Højby

Marketing Communications Manager, Business Unit Hygienic Fluid Handling

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Relateret indhold: