2021-04-22

Berigtigelse

Flere medier bringer i disse dage artikler om, at man som medarbejder i Alfa Laval i Nakskov skal underskrive det der kaldes et halalcertifikat, og om en medarbejdersag, der er opstået i denne forbindelse.

 

Nedenfor de fakta, som Alfa Laval på nuværende tidspunkt kan dele i sagen.

 

certificeringsdelen har Alfa Laval Nakskov et certifikat, der er påkrævet for at kunne afsætte og eksportere produkter – i dette tilfælde membraner til brug i fødevareproduktion – i visse dele af verden. Certificeringen er af virksomheden, ikke af enkelte medarbejdere. Samme certificering har mange andre virksomheder, der ønsker at afsætte deres varer til kunder, der kræver det. Certificering er blandt andet betinget af, at medarbejdere, der arbejder i den certificerede del af Alfa Laval modtager en introduktionsundervisning og efterfølgende bekræfter deres deltagelse og viden om de produktionsrelaterede krav, som Alfa Laval skal opfylde for at være certificeret. Deltagelsen bekræftes med en underskrift.  

 

medarbejderdelen af sagen, vil vi ikke kommentere på forhold, der angår ansættelser eller opsigelser af medarbejdere. Vi kan bekræfte, at der aktuelt kører en sag i regi af Dansk Metal og Dansk Industri og at Dansk Industri repræsenterer Alfa Laval i pågældende sag.

Tags

Alle
AlfaLaval Logo aktuell 640x360

Pressekontakt

Send venligst en e-mail.

 

Relateret indhold: