2020-11-02 Product News

Ny VP Group Communications hos Alfa Laval

Alfa Laval - verdensledende inden for varmeoverførsel, separation og væskehåndtering - meddeler, at Sara Helweg-Larsen har accepteret rollen som VP Group Communications. Sara Helweg-Larsen starter i sin nye stilling d. 1.01.2021 og vil have base i Lund, Sverige.

Sara Helweg-Larsen er udnævnt til Vice President Group Communications, med virkning fra d.1. januar 2021. Hun kommer fra en stillingen som leder af Group Communications i Nordea, ansvarlig for al intern og ekstern kommunikation på koncernniveau i hele Norden. Inden da har hun arbejdet som VP Head of Communications hos A.P.Moller - Mærsk. Hun har en solid baggrund og over 20 års erfaring inden for virksomhedskommunikation, offentlige anliggender og branding fra forskellige virksomheder.

”Jeg er meget glad for, at Sara Helweg-Larsen har accepteret at tiltræde i rollen som VP Group Communications for Alfa Laval Group. Hendes omfattende ekspertise og erfaring vil være et stort aktiv for os”, siger Tom Erixon, administrerende direktør for Alfa Laval Group.

Om Alfa Laval

Alfa Laval-koncernen er en førende global leverandør af højkvalitetsprodukter inden for blandt andet varmeoverførsel, separation og væskehåndtering. Alfa Laval er aktiv inden for energi-, marine, føde- og drikkevare- såvel som spildevandsindustrien og tilbyder sin ekspertise, produkter og service til en bred vifte af kunder verden over. Vi arbejder konstant med at optimere processer, skabe ansvarlig vækst og drive udvikling – og ønsker altid at gå den ekstra mil for at støtte kunder i at nå deres forretningsmæssige og bæredygtighedsmål.

Alfa Lavals innovative teknologier er dedikeret til at rense, raffinere og genbruge materialer, og fremmer en mere ansvarlig brug af naturens ressourcer. Vores løsninger bidrager til forbedret energieffektivitet og varmegenvinding, bedre vandbehandling og reducerede emissioner. Dermed accelererer Alfa Laval ikke kun succes for sine kunder, men også for mennesker og planeten. Vi arbejder på at gøre verden bedre, hver dag. Det kalder vi ”Advancing Better” TM med Alfa Laval.

Alfa Lavals danske selskaber er ejet af Alfa Laval Corporate AB, der er børsnoteret på Nasdaq OMX og har hovedsæde i Lund. Alfa Lavals produkter sælges i over 100 lande, hvoraf over 50 af dem har deres egne salgsorganisationer.

Alfa Laval beskæftiger ca. 17.500 ansatte på verdensplan med hovedvægt i Sverige, Danmark, Kina, Indien og Nordamerika. Koncernen omsatte i 2019 for SEK 46,5 mia., hvilket svarer til ca. 31,5 mia. kr.

Tags

Alle
alfa-laval-innovation-house-flag-promotion-640-360

Kontakt

Adina Usiewicz

Marketing Communication Manager

Food & Water Division, Alfa Laval Nordic A/S

Danmark

2844 8608
adina.usiewicz@alfalaval.com

Relateret indhold: