2020-12-03 Product News

Alfa Laval Nordic A/S indleder nyt strategisk samarbejde med den islandske distributør Hamar ehf og styrker hermed tilstedeværelsen på Island

Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, vil endnu tættere på kunderne på det islandske marked. Derfor har selskabet indgået et strategisk samarbejde med en af Islands største leverandører af service til den islandske fiskerisektor og fiskeflåden, Hamar ehf.

Hamar er per 1. december 2020 blevet udnævnt til autoriseret forhandler for Alfa Lavals portefølje til fiskeriindustrien og vil dække hele Island. Udover salg og rådgivning om Alfa Lavals produkter og systemer, vil Hamar også blive ansvarlig for at udføre service og levere genuine Alfa Laval reservedele.

Samarbejdet er en del af Alfa Lavals ambition om at intensivere tilstedeværelsen på Island og har til formål at give slutbrugere, systembyggere og installatører på det islandske marked mulighed for at drage fordel af Hamar ehf’s lokale tilstedeværelse og service inden for fiskeproduktionsteknologien.


- Vi er utrolig glæde for at starte samarbejdet med Hamar ehf på Island, siger Lars Bloch, Area Sales Manager hos Alfa Laval Nordic og ansvarlig for det islandske marked. Lars Bloch fortætter:
- Med vores brede produktsortiment og Hamar ehf’s lokale repræsentation såvel som mangeårige ekspertise inden for fiskeprocesindustrien kan vi fremover tilbyde de islandske kunder alle Alfa Laval-produkter via vores nye kanal.

Lars Bloch lægger ikke skjul på, at han ser frem til et godt og succesrigt samarbejde med Hamar ehf på det islandske marked.

- Alfa Laval har i nogen tid haft planer om at intensivere vores tilstedeværelse på det islandske marked, og med dette samarbejde vil vi nu være endnu tættere på kunderne samtidig med, at vi har en stærk partner til at repræsentere os, fortsætter Lars Bloch, som ser mange muligheder for fremtidige synergier i samarbejdet.

Administrerende direktør Kári Pálsson fra Hamar ehf ser også frem til samarbejdet, og siger:

- Med Hamars markedskendskab og omfattende knowhow, forbundet med Alfa Lavals produkter og ekspertviden, vil det islandske marked få adgang til en helt ny og stærk alliance. Vi ser derfor frem til et godt samarbejde med Alfa Laval og til at kunne betjene vores kunder endnu bedre fremover. 

For yderligere oplysninger hos Alfa Laval kontakt venligst:

Sales Area Manager_Lars Bloch

Lars Bloch
Area Sales Manager
Alfa Laval Nordic A/S
Mobil: +45 2844 8682
E-mail: lars.bloch@alfalaval.com

For yderligere oplysninger hos Hamar kontakt venligst:

CEO of Hamar_Kari Palsson Kári Pálsson
Administrerende direktør
Hamar ehf
Mobil : +354 660 3600
E-mail : kari@hamar.is

 

Tags

Alle

Kontakt

Adina Usiewicz

Marketing Communication Manager

Food & Water Division, Alfa Laval Nordic A/S

Danmark

2844 8608
adina.usiewicz@alfalaval.com

Relateret indhold: