2015-05-25 Product News

Verdenspremiere for Alfa Laval TK20 semisvejsede varmevekslere

Den nye Alfa Laval TK20 semisvejsede pladevarmeveksler er optimeret til at opvarme og køle aggressive medier så effektivt og driftssikkert som muligt.

Den nye TK20 er udviklet til alle anvendelsesformer, hvor det er vigtigt at opnå en høj effektivitetsgrad, f.eks. fordampere, kondensatorer, dampkølere, kaskadeoperationer og forvarmere/underkølere. Den er optimeret til at kunne bruge naturlige kølemedier, NH3 og CO2, til lavt og højt tryk. Det nye pladedesign er særligt velegnet til væskefyldte fordampere. 

Varmeveksleren udmærker sig ved nyskabende løsninger, f.eks. Alfa Laval RefTight™ – det unikke rillebaserede pakningsdesign med maksimal pakningsstøtte og minimal pakningskontakt, Alfa Laval CurveFlow™ – patenteret fordelingszone med større energieffektivitet pr. m2 pladeoverflade, og Alfa Laval ClipGrip™ – patenteret monteringsmetode, der fastgør pakningen og griber fat i begge sider af pladen på en sikre måde, så den holdes på plads under åbningen.  

TK20’s kompakte design gør det nemt at åbne den ved eftersyn og rengøring, så den er nemmere at servicere. Dens fleksible konfiguration betyder, at varmeoverførselsområdet kan ændres i forhold til brugerens behov. De svejsede kanaler med minimal pakningskontakt er med til at skabe en robust og lækagesikret enhed.

Overblik over fordelene:

  • De svejsede kanalers design er lækagesikret
  • Fleksibel konfiguration – varmeoverførselsområde kan ændres
  • Kompakt design
  • Nem at servicere – varmeveksleren kan åbnes ved eftersyn og rengøring
  • Er en del af en stor portefølje af varmeoverførselsprodukter

 Med den nye TK20 er det nu muligt at imødekomme det stigende behov for energieffektivitet, lavere tilgang, lave delta-temperaturer/stor gennemstrømning og stort kapacitetsinterval. TK20 er et fremragende supplement til Alfa Lavals udvalg af semisvejsede pladevarmevekslere med pakning.

Alfa Laval TK20 640x360

Relateret indhold: