2015-05-06 Product News

Alfa Lavals prestigefulde ‘Gustaf Award’ går til PureSOx-teamet for rensning af udstødningsgasser

Alfa Laval – der er markedsførende inden for varmeoverførsel, centrifugalseparation og væskehåndtering –tildeler ‘Gustaf Award’, der er oprettet med henblik på at anerkende sand innovation, til Alfa Laval PureSOx-teamet for en ekstraordinær indsats inden for produkt- og kommerciel udvikling. Prisen blev tildelt på Alfa Lavals årlige generalforsamling, der blev afholdt i Lund, Sverige, i forrige torsdag.

Gustav Award blev lanceret samtidig med Alfa Lavals 100-års jubilæum i 1983, som et udtryk for Alfa Lavals tro på kontinuerlig innovation. Prisen har som formål at opmuntre til og belønne bestræbelser, der har stor betydning for Alfa Lavals forretning. 

Alfa Laval PureSOx-teamet bestående af Martijn Bergink, Rene Diks, Kristina Effler, Jens Peter Hansen og Olaf Heijers, modtog prisen ved en særlig højtidelighed under generalforsamlingen. 

“Teamet bag Alfa Laval PureSOx har med stor succes udviklet en innovativ teknisk løsning, der både opfylder kravene i den nye miljølovgivning og kundernes behov,” siger Lars Renström, President & CEO for Alfa Laval Group. “Allerede i dag er Alfa Laval PureSOx en etableret løsning med en markedsledende position på det globale marked.” 

Alfa Laval PureSOx blev lanceret i september 2012, og udgør en succesrig synergi efter overtagelsen af Aalborg Industries i 2011. PureSOx er en af de markedsledende alternativer med henblik på overholdelse af de begrænsninger af svovlindhold, der er implementeret af IMO. Siden lanceringen og indtil slutningen på 1. kvartal 2015 har Alfa Laval modtaget ordrer på 78 systemer til 71 fartøjer. Alfa Laval PureSOx er tilgængelig både som hybridsystem (der kører på både havvand og ferskvand) og som et closed-loop-system. Vandrensningsenheden, der anvendes i closed-loop-tilstand, er den mest kompakte løsning på markedet.

Vidste du, at… den første ‘Gustaf Award’ blev uddelt i 1986 til Lennart Stenström for hans idéer til anvendelse af mikrobølger i fødevarekonserveringsprocessen?

Tags

Alle
image 640x360

Kontakt

Peter Torstensson

Vice President Corporate Communications

+ 46 46 36 72 31
peter.torstensson@alfalaval.com

Kontakt

Anne Kirstine Senderovitz

Vice President, Communications, Alfa Laval Copenhagen A/S

Denmark

+45 51 23 45 56
annekirstine.senderovitz@alfalaval.com

Relateret indhold: