2015-06-24 Product News

Alfa Laval vinder ordre til ca. kr. 69 mio. til Olie & Gas industrien takket være banebrydende teknologi

Alfa Laval - en af verdens førende virksomheder inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering - har vundet en ordre takket være innovativ separationsteknologi. Ordren, der tilkommer Energi & Proces segmentet, har en værdi på ca. 69 mio. kr., og levering er planlagt til at finde sted i år.

De nye Alfa Laval centrifugemoduler vil blive installeret om bord på et FPSO (Floating Production, Storage & Offloading) fartøj, og vil, når skibet er bygget færdigt, blive lokaliseret ud for den brasilianske kyst. Modulerne vil fjerne vand og urenheder fra særligt højviskøs råolie. På grund af centrifuge teknologien det innovative design vil det være muligt at reducere vandindholdet helt ned til omkring 1 % efter separation, sammenlignet med de 10 % til 20 % ved hjælp af traditionelle/statiske metoder – og helt uden overdreven brug af varme eller kemikalier.

"Dette er en spændende ny offshore installation for disse unikt designede separationsmoduler til højviskøs råolie. Ordren bekræfter vores position som en pålidelig leverandør af innovative produkter til olie og gas industrien, "siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef for Alfa Laval Group.

Vidste du, at ... højviskøs råolie har næsten samme massefylde som vand, hvilket gør det vanskeligt at separere vand og partikler fra olien?

Tags

Alle
image 640x360

Kontakt

Peter Torstensson

Vice President Corporate Communications

+ 46 46 36 72 31
peter.torstensson@alfalaval.com

Kontakt

Johan Lundin

Investor Relations Manager

Sweden

+46 46 36 65 10
johan.lundin@alfalaval.com

Relateret indhold: