2015-06-01 Product News

Alfa Laval udnævnt som foretrukne leverandør af systemer til behandling af ballastvand af MSC, et af verdens førende containerrederier

Alfa Laval - en af verdens førende virksomheder inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering - er blevet udnævnt som foretrukken leverandør af systemer til behandling af ballastvand af Mediterranean Shipping Company (MSC). Aftalen forventes at generere ordrer for ca. 183,2 mio kr. indtil juli 2016. Ordren på ca. 100 mio kr. forventes at komme i løbet af i år.

I henhold til aftalen vedr. Alfa Laval PureBallast-systemer, der er udviklet i samarbejde med Wallenius Water, vil systemerne eftermonteres på MSC’s containerskibe.

"Dette er en spændende mulighed for yderligere at styrke vores forhold til en førende virksomhed i den maritime industri," siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef for Alfa Laval Group. "Det er også et klart tegn på, at retrofit markedet er begyndt at åbne op."

Den "Internationale konvention om administration og kontrol af skibes ballastvand og sedimenter" træder i kraft et år efter at være blevet ratificeret af 30 stater, der repræsenterer 35 procent af verdens tonnage. I dag er der 44 stater, der har ratificeret, og disse repræsenterer 32,86 procent af verdens tonnage.

Vidste du, at ... Alfa Laval har været førende leverandør af behandlingssystemer til ballastvand i mere end 10 år?

Tags

Alle
image 640x360

Kontakt

Peter Torstensson

Vice President Corporate Communications

+ 46 46 36 72 31
peter.torstensson@alfalaval.com

Kontakt

Johan Lundin

Investor Relations Manager

Sweden

+46 46 36 65 10
johan.lundin@alfalaval.com

Relateret indhold: