2015-09-11 Product News

Alfa Laval og Armatec indleder samarbejde

Per 1. april 2015 bliver Armatec, hoveddistributør af Alfa Laval produkter til varme- og køleapplikationer i Danmark, Sverige og Finland.

Alfa Laval indleder samarbejde med Armatec, som bliver hoveddistributør af Alfa Lavals samlede produktsortiment af varmevekslere og systemer til VVS-sektoren på det danske, svenske og finske marked fra den 1. april 2015. Samarbejdet omfatter både nysalg og teknisk support af Alfa Laval produkter. Armatec kommer til at overtage 10 Alfa Laval medarbejdere inden for salg og teknisk support i forbindelse med kontrakten.

Dette samarbejde er en del af Alfa Lavals globale strategi for at nå ud til markedet via strategisk udvalgte partnere, der er eksperter inden for deres brancher, og har fingeren på pulsen inden for deres markeder.

Alfa Laval har lang erfaring med udvikling og produktion af energibesparende klimaanlæg baseret på kerneteknologien omkring varmeoverførsel, og er ledende når det gælder fremstilling af kompakte varmevekslere samt opvarmnings- og afkølingsapplikationer.

Armatec, som er en del af den svenske Ernströmgruppen, der er førende virksomhed i branchen, udvikler skræddersyede koncepter i flowteknologi til vand, varme, køling og proces. Armatec vil fremover tilbyde alle Alfa Lavals kompakte og energivenlige produkter samt systemer med høj effektivitet og lave vedligeholdelsesomkostninger.

- Gennem samarbejdet med Armatec vil vi øge vores tilstedeværelse på det danske, svenske og finske marked for bedre at kunne supportere vores kunder. Armatec tilbyder et fleksibelt og bredt produktsortiment såvel som service på højt niveau, hvilket vil være et stærkt supplement til Alfa Lavals brede produktportefølje. Vi er overbeviste om, at Armatecs tekniske ekspertise og erfaring både vil give bedre service og øget tilstedeværelse, siger Mikael Hellborg, Division President og CEO for Alfa Laval AB.

- Alfa Lavals brede produktportefølje og de høje kompetencer styrker vores services, mens samarbejdet passer godt med vores vækststrategi om at styrke vores markedsposition i Norden. Vi vil nu være i stand til at tilbyde stærkere og bedre koncepter inden for fjernvarme- og fjernkølingsapplikationer, hvilket er noget vores kunder efterspørger, siger Eva Karlsson, Group President for Armatec koncernen.

Om Alfa Laval:

Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og engineering-løsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.

Selskabets udstyr, systemer og serviceydelser er dedikeret til at hjælpe kunder med optimering af deres processer. Løsningerne hjælper dem til at varme, køle, separere og transportere produkter i industrier der fremstiller føde- og drikkevarer, kemikalier og petrokemikalier, medicinalvarer, stivelser, sukker og etanol.

Alfa Lavals produkter anvendes også på kraftværker, ombord på skibe, i maskinteknisk industri, mineindustrien og til spildevandsbehandling, samt til klimavenlige- og køleløsninger.

Alfa Laval’s verdensomspændende organisation arbejder tæt sammen med kunder i næsten 100 lande om at fremme deres globale tilstedeværelse.

I Danmark har Alfa Laval en omsætning på kr. knap 4,5 mia., og har over 1.800 ansatte, der beskæftiger sig med forskning, produktudvikling, produktion, service, administration og salg. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart.

Om Armatec:

Armatec er en vidensbaseret virksomhed, der udvikler, markedsfører og sælger funktionelle løsninger og produkter inden for vand, varme, køl og proces til de nordiske lande. Armatec ejes af Ernströmgruppen, og er en nordisk koncern med hovedsæde i Sverige samt datterselskaber i Danmark, Norge og Finland.

Alle Armatecs tekniske løsninger er baseret på kundens specifikke problemer og muligheder. Målet er at forenkle kundernes liv ved at levere komplette systemer, funktionelle løsninger eller produkter. Armatec tilbyder en række koncepter, herunder varmeveksler, pumpe- og måleteknologi, automation, styrings- og reguleringsteknologi samt energieffektivitet. 

Tags

Alle
Armatec logo 300x76

Kontakt

Mikael Hellborg

Adm. direktør Alfa Laval Nordic AB

+46 708 477 128
mikael.hellborg@alfalaval.com

Kontakt

Adina Usiewicz

Marketing Communication Manager

Food & Water Division, Alfa Laval Nordic A/S

Danmark

2844 8608
adina.usiewicz@alfalaval.com

Relateret indhold: