2015-07-08 Product News

Alfa Laval og Aalborg Universitet indgår strategisk samarbejdsaftale som fører til øget projektaktivitet

Alfa Laval - en af verdens førende virksomheder inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering – formaliserer samarbejdet med Aalborg Universitet, og øger dermed antallet af forsknings- og udviklingsprojekter.

   

Per Michael Johansen (tv)
Rektor, Aalborg Universitet
Lars Skytte Jørgensen (th)
Vice President, Product Centre Boilers, Marine & Diesel Division

Alfa Laval Aalborg A/S og Aalborg Universitet har indgået en strategisk samarbejdsaftale, som betyder, at der fremover skabes en overordnet ramme for samarbejdet mellem Aalborg Universitet og Alfa Laval. Den skal blandt andet være med til at øge beslutningshastigheden og intensiteten af aktiviteter mellem parterne.

Hensigten med denne aftale er, at der skabes yderligere aktiviteter både på det forsknings- og uddannelsesmæssige område. Aftalen har således fokus på etableringen af både ph.d.- og postdoc- projekter og ikke mindst på studenterprojekter, hvor brugen af Alfa Lavals nye trænings- og testcenter i Aalborg vil være et stort aktiv for universitetets forskere og studerende.

”På Aalborg Universitet glæder vi os over aftalen, som fremadrettet kan være med til at sikre vores kandidater arbejdspladser i nærområdet”, lyder det fra rektor Per Michael Johansen. ”Samtidig har det altid været vigtigt for Aalborg Universitet at arbejde tæt sammen med industrien om de løsninger, som samfundet skal leve af i fremtiden. Derfor er et øget fokus på forsknings- og udviklingsprojekter af stor betydning for Aalborg Universitet”, understreger Per Michael Johansen.

Lars Skytte Jørgensen, Vice President for Alfa Laval Aalborg siger, at en aftale med Aalborg Universitet har stor betydning for virksomheden fordi: ”En sådan aftale er med til at sikre, at Alfa Laval er med helt fremme i forhold til forskning og udvikling, og så sikrer vi ligeledes, at Alfa Laval bliver en del af de universitetsstuderendes bevidsthed. Det er helt centralt for os som virksomhed, at kunne tiltrække højtuddannet arbejdskraft for at kunne bevare den position, vi har i markedet. Samtidig kan vi være med til at give de studerende nogle af de praksiserfaringer, som de har brug for i deres studietid.

Aftalen mellem Aalborg Universitet og Alfa Laval strækker sig foreløbig over 3 år.

Tags

Alle
Aalborg Universitet large

Kontakt

Lars Skytte Jørgensen

Vice President Technology Development, Alfa Laval Marine Division

+45 40254426
larss.jorgensen@alfalaval.com

Relateret indhold: