AquaNor herobanner 1920x480
AquaNor herobanner 1920x480

Bæredygtige løsninger

til akvakultur og forarbejdning af fisk

Tak for denne gang

Tak for din interesse i dette års Aqua Nor og Alfa Laval

Tak for din interesse i dette års Aqua Nor og Alfa Laval. Vi ser frem til flere spændende events og udstillinger i 2020.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret og få de nyeste oplysninger om kommende begivenheder og produktlanceringer.

Hvis du arbejder med akvakultur eller i fiskeforarbejdningsindustrien, er AquaNor messen lige noget for dig! Kom forbi Alfa Laval standen, som du finder i hal F-530 for at hilse på vores eksperter.

 

Alfa Laval udstiller Aqua Nor i Trondheim fra den 20. til 23. august 2019. Denne messe er det ideele sted for at møde vores eksperter og se de nyeste produkter til akvakultur og forarbejdning af fisk.

I mere end 130 år har Alfa Laval stået i spidsen for udvikling af produkter til varmeoverførsel, separation og væskehåndtering. Nye applikationer og forbedrede teknologier udvikles konstant for at imødekomme kravene fra akvakultur- og fiskeforarbejdningsindustrien. Som følge heraf er Alfa Laval nu - i modsætning til enhver anden spiller på markedet - i stand til at tilbyde et komplet udvalg af produkter og applikationer, der skaber værdi for din virksomhed, uanset om du arbejder inden for akvakultur eller produktion af biprodukter inden for fiskeri.

Vi forpligter os til at hjælpe dig med at udvikle din forretning med vores bæredygtige løsninger og dristige innovationer. Dit valg er faktisk vores mission.

Kig forbi og besøg os på stand F-530 fra den 20. til 23. august.

Moderne akvakultur kræver meget avanceret teknologi. Dette gælder inden for alle områder af produktionen. Du kan se nyeste innovationer præsenteret hos Alfa Laval og på resten af Aqua Nor.

alfa laval aquanor-2019 logo 640-360