Vigtig information for studerende

På baggrund af de særlige omstændigheder som corona-virussen har medført, modtager vi desværre ikke praktik- og projektansøgninger i øjeblikket. Siden opdateres så snart, at vi igen har mulighed for at behandle ansøgninger. Vi beklager ulejligheden.

Gør det muligt

Hos os kan du gøre det umulige muligt. Nye opfindelser skabt til at forbedre levevilkår for mennesker er, hvad vi gør. Det er så stor en del af vores daglige arbejde, at vi ofte glemmer at nævne det.

Hos Alfa Laval får du muligheder. Muligheden for at skabe din egen fremtid. Muligheden for at få venner over hele kloden. Muligheden for at gøre en forskel.

Boating into thesunset

Du er i førersædet

Alfa Laval vokser, når vores medarbejdere vokser. Vi tror på folk. Vi tror på, at vi opnår bedre resultater ved at give medarbejderne ansvar og støtte, end hvis man kontrollerer dem. Når det kommer til personlig udvikling, sætter Alfa Laval dig i førersædet. Vi tilbyder et åbent, venligt og støttende miljø, hvor du er medbestemmende, når det gælder din udvikling.

Fordi vi er en multifacceteret virksomhed med mange forskellige produkter indenfor mange forskellige applikationsområder, industrier og lande, betyder det også, at vi kan tilbyde mange forskellige karrieremuligheder, der bevæger sig vertikalt og horisontalt. Du driver, vi støtter. Alt dette er vigtigt for os, og vi håber, at du finder det tiltalende.

Alfa Laval i Danmark har følgende tilbud til elever:

Skolepraktik for folkeskoleelever

Vi tilbyder folkeskoleelever fra folkeskolens 8.-10. klasse at komme i praktik i 1-2 uger.

Ingeniørstuderende

Vi tilbyder årligt et vist antal ingeniørstuderende at komme i praktik hos os. Relevante studieretninger kunne være: Maskin, kemi, produktion, proces, eksport o.l. Praktikperioden kan ligge på 5. semester eller senere på studiet, hvilket afhænger af studieretningen. Praktikperioden er som hovedregel på 20 uger.

Hovedopgaveskrivning

Vi tager gerne imod ingeniørstuderende og andre studerende, som ønsker at skrive hovedopgave hos os, såfremt det er relevant, og vi skønner at have ressourcer til det.

Send din ansøgning i dag!

Er du ved at skrive hovedopgave eller er i gang med at søge praktik, så har du mulighed for at sende din ansøgning til en eller flere Alfa Laval virksomheder i Danmark. Klik på linket under de forskellige Alfa Laval virksomheder for at udfylde skemaet:

Alfa Laval Kolding der er vores globale center for flowteknisk udstyr.
Adresse: 6000 Kolding

Alfa Laval Copenhagen er vores globale center for procesteknologi såvel som for dekantercentrifuger. Adresse: 2860 Søborg

Alfa Laval Aalborg, der er vores globale center for kedelteknologi.
Adresse: 9000 Aalborg

Alfa Laval Nakskov, der er vores globale center for membranfiltrering.
Adresse: 4900 Nakskov

Alfa Laval Nordic, der er koncernens salgs- og serviceselskab i Danmark.
Adresse: 2860 Søborg eller 6000 Kolding