cooking banner 1200x600

Ind imellem kan man ikke se skoven for bare træer. At den mad vi spiser er produceret på en sikker og hygiejnisk måde. Vores tekniske løsninger og processer gøre det muligt for mennesker over hele kloden at nyde mad, som er produceret hygiejnisk og bibeholder dens smag og struktur. Vores avancerede teknologier gør dette muligt. Men det vigtigste er ønsket om at gøre en forskel i så mange menneskers liv som muligt.

Ledige stillinger
Current vacancies

Studerende. Det her er til dig.

Lederskab hos Alfa Laval

Bedre forhold i hverdagen

Hvad kommer du til at lave i dag?

Vi kan beskrive vores virksomhed på to forskellige måder. Hvad vi gør og hvordan vi gør det. Vi kan også fortælle dig, hvorfor vi gør det, for det er mere interessant og samtidigt meget nemt. Vi gør det, fordi vi vil gør en forskel.

I dag ønsker vores medarbejdere overalt i verden til at bidrage til et lavere energiforbrug i Rusland, rensning af vand i Afrika, eller sørger for, at fødevarer produceres sikkert i Indien og i USA, samtidig med at de sørger for, at bygninger er kølige og behagelige i Mellemøsten og at CO2-emissionerne reduceres i Sydamerika, blot for at nævne nogle få eksempler.

Disse er nogle af de ting vi kommer til at lave i dag. Hvad med dig?
Lær Alfa Laval at kende