Hero banner career 1920x480
banner mobile career 640x360

Er du nysgerrig?

Er du nysgerrig?

Hos Alfa Laval strækker vi os altid lige lidt længere for at håndtere de største udfordringer. Vores drivkraft er at skabe øget succes for vores kunder, medmennesker og planeten. Det kan kun lade sig gøre ved hjælp af dedikerede mennesker med et nysgerrig sind. Nysgerrighed er gnisten bag gode ideer. Og fantastiske ideer skaber fremskridt.

Under ledige stillinger finder du jobs der giver nysgerrige sind mulighed for at have varig indflydelse på nogle af planetens mest presserende problemer. Hvis du ikke finder det job du søgte, vil vi opfordre dig til at følge os på LinkedIn, samt connecte med relevante medarbejder og ledere på LinkedIn.

Advancing better. Med Alfa Laval.

Se vores ledige stillinger

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.

SÅDAN ER VI!

Mød vores nysgerrige sind:

”Jeg finder konstant nye
udfordringer"

Mød Camilla Arvidsson
Marketing & produktstyring

"Superflot!"

Mød Manal Mohamed Abdeslam
Human Resources

"Vær modig!"

Mød Jay Jeong
Refinery Market Manager

"Sørger for kundeværdien"

Mød Jonathan Molander
Produktion

Se vores ledige stillinger

"Vi bidrager til vores smidige transformation!"

Mød vores automationsteam

"Jeg redder verden!"

Mød Eva Andersson, seniorspecialist i raffinaderiprocesser

 

Se vores ledige stillinger

VORES LØSNINGER

Gør havvand mere forfriskende for havets dyreliv

Mikroplast udgør en alvorlig trussel mod vores have. Det tager flere hundrede år at nedbryde dem, og de kan forårsage langvarig skade på en række marine organismer. Og vi sluger alle stykker af mikroplast, når vi drikker vand. Her kommer Alfa Laval ind i billedet. I et igangværende projekt viser vi, at det er muligt at vende udviklingen. Vi har formået at filtrere mikroplast fra ned til 0,0002 mm takket være vores membranbioreaktorer installeret i et spildevandsanlæg. Gode nyheder, uanset om du lever i vandet eller har brug for vand for at leve.

turtle in sea 640x360

Mød Jessica Bengtsson, et af vores nysgerrige sind

Mød vores nysgerrige Jessica Bengtsson, specialist i membran- og vandfiltreringsløsninger. Hun var en del af Roskilde Fjord-pilotprojektet, hvor Alfa Laval-membraner fik tildelt en National Energy Globe Award for sine fremragende resultater.

 

Læs mere om historien     Se vores ledige stillinger


woman with a flie on her nose 640x360

En anderledes synsvinkel på fremtidens mad

Der er et stigende behov for protein af høj kvalitet. Men vores planet er ved at løbe tør for landbrugsjord, og antallet af mennesker accelererer. Det er en svær ligning at løse. Her kommer Alfa Laval ind i billedet. Insektopdræt kan være et muligt svar. Larverne fra den sorte soldaterfluevokser hurtigt og kan høstes inden for få uger. Takket være Alfa Lavals teknologier kan disse små insekter forarbejdes til fødevarer. De kræver 90 procent mindre plads og foder sammenlignet med konventionelt landbrug. Så den sorte soldaterflue er virkelig i fokus. Den tiltrækker sig opmærksomhed i forhold til håndteringen af et af vores største problemer. 

Læs mere om historien    

sumit pingle 640x360

Mød Sumit Pingle, et af vores nysgerrige sind

Mød vores nysgerrige Sumit Pingle, som har mange års erfaring i arbejde med forskellige proteinkilder og procesløsninger. Ifølge ham har Alfa Lavals omfattende know-how fra mere end 50 år i branchen samt det faktum, at alle Alfa Lavals kerneprodukter er nødvendige i procesløsningen, gjort virksomheden til en betydelig og velkendt partner i branchen.

Læs mere om Sumit Pingle      Se vores ledige stillinger

Vejledning til at navigere bæredygtigt

Hovedprioriteten for en kaptajn på et handelsskib er sikker transport af gods fra A til B.  Men lige så vigtigt er det at overholde strenge regler om udstødningsgasemissioner og vandudledning. Manglende overholdelse kan medføre store bøder og dyre forsinkelser. Her kommer Alfa Laval ind i billedet. Takket være vores tilsluttede udstyr om bord og vores data i skyen kan mere end 500 datapunkter indsamles kontinuerligt fra skibet. Når en kritisk alarm udløses, eller der registreres en systemfejl, bliver kaptajnen og hans besætning straks advaret. De understøttes eksternt af Alfa Laval med øjeblikkelig handling. Det er som at have en skytsengel, der gør det muligt at sejle med ren samvittighed.

Dette er kun et eksempel på, hvordan vi overvinder de hårdeste udfordringer. Nysgerrighed er drivkraften bag fantastiske ideer. Og fantastiske ideer skaber fremskridt.

Læs mere om historien     Se vores ledige stillinger

captain marine 640x360

dog and cat laying on the floor 640x360

Forvandler industriel spildvarme til hyggelig komfort

I dag går cirka 50.000.000.000 watt tabt i industrielle processer, meget i form af spildvarme. Men hvorfor bare lade denne enorme mængde energi forsvinde ud i det fri? Her kommer Alfa Laval ind i billedet. Ved at installere vores højkapacitetspladevarmevekslere kan overskudsvarme fra processer effektivt absorberes og udnyttes. For eksempel som fjernvarme. Skabelsen af en komfortzone ikke kun godt for folk, der elsker indendørslivet, men også for vores atmosfære, da dette reducerer kuldioxidemissioner med 150 millioner ton hvert år.

Dette er kun et eksempel på, hvordan vi overvinder de hårdeste udfordringer. Nysgerrighed er drivkraften bag fantastiske ideer. Og fantastiske ideer skaber fremskridt.

      Læs mere               Se vores ledige stillinger

Læs vores nyeste kundemagasin HERE

here37_260x345.jpg

Innovativ forarbejdning af fødevarer, der gør insekter til lækker mad, eller ny teknologi til opbevaring af vedvarende energi er kun to eksempler på artikler i den nyeste udgave af kundemagasinet HERE. Artiklerne illustrerer, hvad vi mener med ansvarlig vækst, der leverer løsninger til gavn for både mennesker og planeten. HERE vandt den svenske forlagspris i 2019.

HERE magazine